Форель дуже смачний і корисний продукт, але, як і вся риба, швидко псується. До того ж недотримання правил зберігання загрожує важким отруєнням організму. Продовжувати читання Як найкраще зберігати форель в домашніх умовах
Інгредієнт для заготовки на зиму: Форель
Як солити форель – два простих способи посолу
При засолюванні форелі потрібно врахувати кілька факторів. Форель буває річкова і морська, свіжа і заморожена, стара, і молода, і виходячи з цих факторів, застосовують свій спосіб засолювання, і свій набір спецій. Продовжувати читання Як солити форель – два простих способи посолу
Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах
Для засолювання потрібно брати свіжу, охолоджену рибу, яка не зазнала заморожування. Вона більш соковита, жирна і смачна. Нічого страшного не станеться і в тому разі, якщо ви використаєте вже заморожену рибу. Продовжувати читання Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах