Сушена зелень і насіння фенхелю – сушка в домашніх умовах

Фенхель вживають у якості приправи у багатьох країнах. Цю рослину здавна використовували у різних стравах. Фенхель наче й схожий на кріп, але насправді він має більш розгалужену кореневу систему та виростає на два метри у висоту. Ще його відрізняє приємний анісовий аромат. Тому його додають у випічку та у рибні й м’ясні блюда. Рослина має цілий набір рекомендацій щодо застосування: заспокійливе, антибактеріальне, протизапальне, ранозагоювальне та має оксиданти, що боряться зі старінням.

Продовжувати читання Сушена зелень і насіння фенхелю – сушка в домашніх умовах

Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Сиров’ялена ковбаса – це дуже смачна страва. Особливо, якщо ви приготуєте її своїми руками. Так, це не дуже просто, але результат буде вартий ваших зусиль. Продовжувати читання Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.