Як найкраще зберігати долму

Природно, що такий «варіант голубців» як долма добре смакує відразу ж після приготування, але з огляду на трудомісткий процес, що передує варінню страви, господинь хвилює питання: як довго може зберігатися долма й чи можна її заморожувати. Продовжувати читання Як найкраще зберігати долму

Як заморозити долму і виноградне листя для долми

Долма – це смачна страва, схожа на голубці. Але у якості обгорток на фарш виступають виноградні листочки. Частіше листя маринують для подальшого приготування долми у холодну пору року. Та не так просто засолити виноградну зелень, бо смак і якість такої сировини зоставляє бажати кращого. Долма з листя у маринованому вигляді отримується більш цупка та без характерної кислинки.

Ми рекомендуємо вам спробувати заготовлювати виноградне листя іншим способом – заморожуванням. Листочки винограду після морозилки значно м’якші й не втрачають жодного корисного компонента.

Продовжувати читання Як заморозити долму і виноградне листя для долми