Мариновані огірки з помідорами без стерилізації

Всі ми любимо балувати себе взимку домашніми заготовками овочів і фруктів. Що може бути приємнішим як похрумтіти консервованими огірками після смачного обіду або поласувати соковитими маринованими помідори? У цьому рецепті я розповім, як зробити в одній банці смачні мариновані огірки з помідорами. Продовжувати читання Мариновані огірки з помідорами без стерилізації

Ніжинські огірки – салат на зиму швидко і просто

Приготувати на зиму Ніжинські огірки можна по різноманітним рецептами. Я пропоную приготувати салат Ніжинський дуже простим способом. У процесі приготування заготовки всі складові не проходять попередню теплову обробку, а закладаються в баки в сирому вигляді. Продовжувати читання Ніжинські огірки – салат на зиму швидко і просто

Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна червона риба – чудова закуска, годі й казати. Але ціна на такі види як форель, сьомга, кета досить кусюча для пересічного обивателя. А чому б не звернути увагу на горбушу? Так-так, ця риба хоч і здається на перший погляд сухуватою, при засолюванні практично не відрізняється від дорогих сортів. Продовжувати читання Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Продовжувати читання Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця