Чорнослив відомий більшості, як натуральний засіб з проносним ефектом. Саме через цю властивість сухофрукту його так полюбляють батьки, у котрих є малюки до року. Пюре з чорносливу, звичайно ж, продається в магазині, але приготований власноручно продукт вийде набагато дешевшим. А якщо його заготовити, помістити в стерилізовані банки та закупорити стерильними кришками, то насолоджуватися смачним десертом, можна буде в будь-який час.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Чорнослив
Компот з чорносливу: добірка рецептів смачного напою – як зварити компот зі свіжого і сушеного чорносливу
Зазвичай під чорносливом ми розуміємо сухофрукти зі слив, але насправді існує спеціальний сорт «Чорнослив», який спеціально виведений для сушки і в’ялення. У свіжому вигляді чорнослив дуже солодкий і соковитий. Продовжувати читання Компот з чорносливу: добірка рецептів смачного напою – як зварити компот зі свіжого і сушеного чорносливу
Як зварити компот з кураги в каструлі – 5 кращих рецептів компоту з кураги
Дуже насичений смак мають компоти, зварені з сухофруктів. І не важливо, яку саме фруктову основу ви використовуєте: родзинки, курагу, яблука або чорнослив. Все одно напій вийде дуже смачним і корисним. Сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з добіркою рецептів приготування компоту з кураги. Продовжувати читання Як зварити компот з кураги в каструлі – 5 кращих рецептів компоту з кураги
Компот з родзинок: 5 кращих рецептів приготування корисного напою – як зварити компот з сушеного винограду
Компоти, зварені з сушених фруктів, мають дуже насичений смак. Висока концентрація вітамінів в сухофруктах робить напій дуже корисним, як для дітей, так і для дорослих. Сьогодні ми зібрали для вас колекцію найпопулярніших рецептів з сушеного винограду. Продовжувати читання Компот з родзинок: 5 кращих рецептів приготування корисного напою – як зварити компот з сушеного винограду
Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу
Чорнослив або угорка – це сорт сливи, який вирощується спеціально для сушіння. Також, чорносливом прийнято називати вже сушені плоди цієї рослини. Свіжі сливи мають приємний кисло-солодкий смак, а сушені плоди дуже ароматні і корисні. Сьогодні ми поговоримо про таку зимову заготівлю як повидло з чорносливу. Продовжувати читання Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу
Джем з чорносливу: два смачні рецепти приготування незвичайного десерту із сухофруктів.
Чорнослив – це сушені сливи будь-яких сортів. З таких сухофруктів варять компоти, готують начинки для солодкої випічки, а також замінюють ними цукерки. І це ще не все! Для гостей, наприклад, можна приготувати незвичайний десерт – джем з чорносливу. Продовжувати читання Джем з чорносливу: два смачні рецепти приготування незвичайного десерту із сухофруктів.
Варення з чорносливу: способи приготування десерту зі свіжих і сушених слив
Чорнослив асоціюється у багатьох тільки з сухофруктами, але насправді свіжа слива темного сорту «Угорка» – це теж чорнослив. Ці плоди дуже солодкі на смак, і саме їх використовують для приготування знаменитих сухофруктів. У цій статті ми навчимо вас варити варення, як зі свіжих, так і сушених плодів. Продовжувати читання Варення з чорносливу: способи приготування десерту зі свіжих і сушених слив