Сиров’ялена ковбаса – це дуже смачна страва. Особливо, якщо ви приготуєте її своїми руками. Так, це не дуже просто, але результат буде вартий ваших зусиль. Продовжувати читання Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Червоний перець мелений
Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Домашня “Молочна” ковбаса з м’яса курки – це дуже смачно. Звісно ж, на приготування доведеться витратити час, але воно точно того варте. Продовжувати читання Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Смачний пікантний томатний соус до м’яса на зиму
Найкращий соус до м’яса – це той, який має пікантну родзинку. Тому пропонуємо вам простий рецепт пікантного томатного соусу, який можна легко заготувати на зиму. Продовжувати читання Смачний пікантний томатний соус до м’яса на зиму
Кетчуп з червоної аличі на зиму
Кетчуп можна робити не тільки з томатів. Наприклад, дуже смачний та цікавий соус виходить з червоної аличі. Саме цим рецептом ми з вами зараз і поділимося. Продовжувати читання Кетчуп з червоної аличі на зиму
Простий томатний кетчуп з яблуками і перцем на зиму
Томатний кетчуп – вельми популярний у всьому світі соус. Вам недноразово хотілося приготувати саме свій домашній кетчуп, бо у магазинному частка томатів точно не велика. А ті кетчупи, що вироблені лише з томатів, на жаль, коштують не дешево. Так у чому проблема, коли літній сезон обдарував вас щедро помідорчиками?! Назбирайте на дачі чи купіть на ринку та й законсервуйте цю улюблену заготовку. Пропонуємо простий рецепт томатного кетчупу з яблуками і перцем, за яким ви щороку легко заготуєте дійсно томатний та корисний кетчуп. Ваша родина поїсть його до весни із великим задоволенням. Продовжувати читання Простий томатний кетчуп з яблуками і перцем на зиму
Як приготувати гуляш з яловичини про запас або домашня тушонка з яловичини.
«Як швидко приготувати смачний гуляш на обід?» – питання, яке хвилює багатьох домогосподарок. Найкращим варіантом для них буде заготовка яловичого гуляшу. Соковитий та смачний, він сподобається як дітям, так і дорослим. Усього за кілька годин у вас буде проста та ситна заготовка, яка урізноманітнить домашній стіл у будні, а також збереже вам купу часу. Продовжувати читання Як приготувати гуляш з яловичини про запас або домашня тушонка з яловичини.
Мариновані огірки з карі і цибулею на зиму – як маринувати огірки в банках
Гостро-солодкі мариновані огірочки – це дуже смачна закуска, яку можна легко і швидко приготувати. Таку консервацію обов’язково треба мати в домі, щоб доповнити зимовий стіл чимось цікавим та смачним. Продовжувати читання Мариновані огірки з карі і цибулею на зиму – як маринувати огірки в банках
Домашня тушонка з баранини з грибами – хороший рецепт як приготувати тушонку з баранини.
Цей рецепт – для поціновувачів соковитої смаженої баранини з ароматними грибами. Хіба не чудова ідея, приготувати в домашніх умовах дуже смачне бараняче м’ясо у вигляді консерви? Із грибочками і різними прянощами це буде ідеальна смакота! Продовжувати читання Домашня тушонка з баранини з грибами – хороший рецепт як приготувати тушонку з баранини.
Кисло-солодкий яблучний соус до м’яса – домашній рецепт як приготувати соус з яблук на зиму.
Яблучний соус – це дуже смачний доповнення до всіх м’ясних страв. Він неймовірно легко готується та чудово смакує. Продовжувати читання Кисло-солодкий яблучний соус до м’яса – домашній рецепт як приготувати соус з яблук на зиму.