Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Традиційна й корисна, смачна і пікантна червона ікра  у наш час улюблена закуска багатьох гурманів. Без неї не обходиться  практично будь-яке застілля у свята. Безліч страв можна доповнити червоною ікрою, адже вона – символ високої поживності та багатства.  Популярні  бутерброди з ікрою на вершковому маслі, гарячі тонкі млинці, начинені ікрою, доречна вона до японських суші, у м’ясних салатах та ще на будь-яких інших блюдах, як яскрава та їстівна прикраса!

Продовжувати читання Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Як заморозити ікру

Іноді трапляється така ситуація, коли треба заморозити червону ікру. І важливо знати, як це зробити правильно, аби не зіпсувати продукт. Продовжувати читання Як заморозити ікру

Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто

Делікатес, який завжди радує око під час святкового застілля – бутерброд з маслом і червоною ікрою. На жаль, страви з малосольною червоною ікрою не такі часті в нашому раціоні. А виною всьому «кусюча» ціна за зовсім невеликий обсяг морепродукту. Ситуацію можна згладити, купивши в магазині непотрошену тушку самки сімейства лососевих, і засоливши її ікру самостійно. Про всі тонкощі цього процесу буде детально розказано в нашій статті. Продовжувати читання Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто