Черемшу або ще, як її називають “ведмежу цибулю” й “дикий часник”, вживають у період, коли організм потребує найбільше вітамінів. Це – не лише сама рання зелень, а й джерело різноманітних корисних речовин. Черемшу можна купити на ринках чи у супермаркетах навесні, а влітку вже майже не знайти. Тож поспішіть її заготовити. І найкращий спосіб зберегти усі цінні компоненти черемші це, звичайно, заморожування. Її просто необхідно їсти потроху на протязі усього року, як профілактичний засіб при респіраторних захворюваннях та для поліпшення стану серцево-судинної системи.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Черемша
Черемша – ведмежа цибуля або часник: корисні властивості і шкода. Як виглядає черемша – фото і опис.
Черемша – це оригінальна зелень, яка за смаком нагадує стрілки часнику. Вона має дуже багато корисних властивостей і є надзвичайно популярною в Україні. Продовжувати читання Черемша – ведмежа цибуля або часник: корисні властивості і шкода. Як виглядає черемша – фото і опис.
Черемша солона – заготовка на зиму або як засолити черемшу в домашніх умовах
Запаслися черемшею і думаєте як її просто і смачно заготовити на зиму? Тоді цей рецепт точно вам сподобається. Продовжувати читання Черемша солона – заготовка на зиму або як засолити черемшу в домашніх умовах
Черемша маринована – рецепт, як маринувати черемшу.
Черемша маринована – найпоширеніший спосіб заготівлі цієї дивовижно смачної і виключно корисної рослини на зиму. Продовжувати читання Черемша маринована – рецепт, як маринувати черемшу.