Чебрець сушений: способи заготовки в домашніх умовах – як сушити чебрець на зиму

Чебрець – це популярна лікарська рослина, з якої готують настоянки, заварюють чай, використовують її в якості приправ. Тому в домашньому господарстві варто мати цю рослину в сушеному вигляді. І зараз ми розкажемо, як її правильно заготувати. Продовжувати читання Чебрець сушений: способи заготовки в домашніх умовах – як сушити чебрець на зиму

В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.

Продовжувати читання В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Французи завжди славилися своєю фантазією і оригінальними кулінарними рецептами. Вони поєднують непоєднуване, і часом дуже складно змусити себе спробувати їх черговий кулінарний шедевр. Але треба визнати, що якщо ти вже зважився спробувати, то тоді шкодуєш лише про те, що не зробив цього раніше. Продовжувати читання Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Цибулеве варення – простий рецепт корисного і смачного варення з цибулі з вином і чебрецем

Часто цікаві рецепти мають занадто складну рецептуру, або дорогі, важкодоступні інгредієнти. Такі рецепти розраховані на тонких гурманів з вишуканим смаком. Більшість людей не настільки вимогливі і з легкістю заміняють складові рецепту, отримуючи не менше смачний продукт, але в рази дешевше і простіше. Продовжувати читання Цибулеве варення – простий рецепт корисного і смачного варення з цибулі з вином і чебрецем