Як найкраще зберігати бульйон після приготування

Овочевий або м’ясний бульйон господині з досвідом часто варять в такій кількості, щоб його вистачило не тільки на один прийом їжі. А якщо, наприклад, знадобиться відварне м’ясо, то було б нерозумно виливати воду з-під нього. Продовжувати читання Як найкраще зберігати бульйон після приготування

Консервована домашня ковбаса в банці – оригінальний спосіб як зберігати домашню ковбасу.

Домашня ковбаса – це дуже смачно, але псується така їжа досить швидко. І щоб продовжити її термін придатності, можна зберігати таку ковбасу в банках. Ми зараз розкажемо, як саме це робити. Продовжувати читання Консервована домашня ковбаса в банці – оригінальний спосіб як зберігати домашню ковбасу.

Готуємо смачний свинячий сальтисон – як приготувати сальтисон зі свинячої голови в домашніх умовах.

Свинячий сальтисон – блюдо відоме господаркам з давніх часів. Рецепт приготування такий, що зробити його не складно. Для цього, як правило, застосовують більш дешеве м’ясо (свинячу голову, ніжки, вуха), тому, він набагато дешевше інших м’ясних продуктів. Блюдо виходить смачне і корисне. Продовжувати читання Готуємо смачний свинячий сальтисон – як приготувати сальтисон зі свинячої голови в домашніх умовах.

Як заморозити бульйон в морозилці в домашніх умовах

Заморожений бульйон – це корисна річ, адже його можна додати до будь-якої страви, не витрачаючи часу на приготування. Тому пропонуємо кілька варіантів заморозки цієї корисної страви. Продовжувати читання Як заморозити бульйон в морозилці в домашніх умовах