Білі гриби по праву вважаються королівськими грибами. Вони неймовірно смачні і ароматні, причому, свій аромат вони зберігають в будь-якому вигляді. Навіть недосвідчений грибник впізнає запах білих грибів з тисячі подібних. Такі гриби можна (і потрібно) заготовлювати на зиму і засолювання білих грибів на зиму – це найстаріший рецепт наших пращурів. Продовжувати читання Як солити білі гриби на зиму – три способи
Інгредієнт для заготовки на зиму: Білі гриби
Сушка білих грибів в домашніх умовах: як правильно сушити гриби на зиму
Білий гриб називають ще королівським. Адже він знаменитий не лише своїм вишуканим смаком, а й рядом корисних речовин. Це справжня скриня дуже цінних для організму людини компонентів: вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, ферменти. Якщо ви вже впевнились у цілющих властивостях білих грибів, то про смак теж можна написати окрему книгу. Саме тому їх так люблять господині, бо до багатьох страв грибочки додають неповторний присмак та надзвичайний грибний аромат. Не дивно, що білий гриб першим стоїть в списку продуктів, рекомендованих до заготовлювання. Продовжувати читання Сушка білих грибів в домашніх умовах: як правильно сушити гриби на зиму
Як правильно заморозити білі гриби на зиму в морозилці в домашніх умовах: способи заморозки
Білі гриби дуже смачні та запашні. Вони ідеально доповнюють страви, додаючи в них свою особливу родзинку. І щоб ласувати грибами весь рік, варто їх заморозити. Продовжувати читання Як правильно заморозити білі гриби на зиму в морозилці в домашніх умовах: способи заморозки