Варення з аличі завжди чудово смакує, адже воно є солодким, ароматним і корисним. Саме в аличі небагато цукру, а багато кальцію. Існує багато варіантів приготування такої чудової заготовки на зиму. Пропонуємо вам 2 рецепта варення з аличі. Обидва варіанти дуже легко готуються та мають чудовий аромат і дуже приємний смак. Продовжувати читання Смачне варення з червоної аличі – 2 рецепта
Інгредієнт для заготовки на зиму: Алича
Алича сушена на зиму
Алича – яскрава представниця родини сливових. Та вона менша за розміром і має різні відтінки – від оранжевого до фіолетового. Соковита й дуже смачна. З аличі готують варення, компоти або додають при консервуванні до фруктового асорті. Але зараз ми хочемо запропонувати заготовити сушку з аличі та ніжну пастилу.
Продовжувати читання Алича сушена на зиму
Варення з аличі з кісточками на зиму – рецепт швидкий і простий, а аличеве варення – красиве і смачне.
Алича – один з сортів сливи, який прекрасно можна консервувати, як компот чи варення. Пропонуємо ознайомитись із домашнім рецептом гарного на вигляд та дуже цікавого на смак варення з аличі з кісточками. Річ у тім, що цим способом заготовку не потрібно довго варити, а сливові ласощі вийдуть смачними й будуть зберігатися дійсно чудово. До того ж, корисні речовини у цілих плодах залишаться у більш первозданному вигляді, чим у варенні, яке вариться тривалий час.
Гострий соус з аличі на зиму: легкий домашній рецепт з часником і томатами.
У першій половині літа стигне апетитна й м’ясиста алича. Сезон по збору цього фрукта досить короткий, тому треба поспішати її консервувати. Спробуйте новий несподіваний рецепт гострого соусу з аличі. Для його реалізації приготуйте також стиглі помідори та свіжий часник, які додадуть страві пікантності й багатства у палітрі смаку. Соус вийде насиченим та гостро-кислуватим.
Продовжувати читання Гострий соус з аличі на зиму: легкий домашній рецепт з часником і томатами.
Кетчуп з червоної аличі на зиму
Кетчуп можна робити не тільки з томатів. Наприклад, дуже смачний та цікавий соус виходить з червоної аличі. Саме цим рецептом ми з вами зараз і поділимося. Продовжувати читання Кетчуп з червоної аличі на зиму
Швидкий компот з жовтої аличі з кісточками на зиму
Сьогодні моя розповідь буде про те, як приготувати компот з жовтої аличі з кісточками за простим рецептом. В цих плодах містяться такі цінні елементи, які здатні знижувати тиск, покращувати травлення та зміцнювати серцевий м’яз. Продовжувати читання Швидкий компот з жовтої аличі з кісточками на зиму
Алича консервована з томатами і часником – оригінальний рецепт аличі на зиму.
Алича – це дуже смачний вид сливок, який можна їсти сирими, варити з нього компот, робити варення, або законсервувати. І не у вигляді солодкої страви чи компоту, а у вигляді гострої і смачної закуски. Ми пропонуємо вам неймовірно простий рецепт консервування слив з помідорами та часником. Продовжувати читання Алича консервована з томатами і часником – оригінальний рецепт аличі на зиму.
Варення з аличі з кісточками – рецепт на зиму густого смачного аличевого варення.
Аличеве варення приготовлене таким способом, не вимагає тривалого варіння, виходить густе і з відмінним ароматом, зберігаючи всі корисні властивості аличі. Продовжувати читання Варення з аличі з кісточками – рецепт на зиму густого смачного аличевого варення.
Просте і смачне варення з гарбуза, з жовтою сливою і м’ятою
Осінь вражає своїми золотими фарбами, тому, хочеться зберегти цей настрій і для холодних зимових днів. Варення з гарбуза і сливи аличі жовтого кольору з м’ятою – це відмінне рішення для поєднання і отримання потрібного кольору і смаку солодкої заготовки. Продовжувати читання Просте і смачне варення з гарбуза, з жовтою сливою і м’ятою
Варення з жовтої сливи і зеленого винограду без кісточок
Алича і виноград – це дуже корисні і ароматні ягоди самі по собі, а їх поєднання подарує райську насолоду кожному, хто скуштує ложечку цього ароматного варення. Жовті і зелені фарби в одній баночці нагадують теплий вересень, який хочеться взяти з собою в холодну пору року. Продовжувати читання Варення з жовтої сливи і зеленого винограду без кісточок