Багато господинь в захваті від пікантної аджики, яку при готуванні не треба піддавати термічній обробці. Знання декількох секретів дозволить їй довгий час не псуватися. Продовжувати читання Як правильно зберігати сиру аджику
Інгредієнт для заготовки на зиму: Аджика
Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.
Будь-який гарячий посол сала хороший тим, що готується продукт за кілька годин. Швидке приготування сала – це основна перевага цього способу перед холодною засолкою, при якій для повного приготування продукту потрібно не менше, ніж 2 тижні. Рецепт гарячого засолювання, крім того, що сало готується швидко, дає можливість приготувати смачний, м’який і максимально ніжний продукт. Цибулиння і рідкий дим надають йому чудовий колір, запах і смак копченостей.
Домашня ікра з кабачків без стерилізації – простий рецепт на зиму
Літо балує нас великою кількістю овочів, особливо кабачків. На початок липня ми вже відвідали і ніжні скибочки, підсмажені в клярі, і рагу, приготовлене з ніжної м’якоті цього овоча, і запікали в духовці, і оладки смажили, і робили заготовки на зиму. Зазвичай, під кінець літа, кабачок вже досить приїдається, але продовжує зростати на наших городах. Огородники, навіть, просто роздають його друзям, знайомим і сусідам. Продовжувати читання Домашня ікра з кабачків без стерилізації – простий рецепт на зиму
Густий томатний гострий соус з помідорів і яблук – заготовка з хріном та гострим перцем
Мало хто цінує дуже гострі страви, але для справжніх любителів пекучих страв цей рецепт простої заготовки на зиму буде вельми корисний. Прийнято думати, що гостра їжа шкідлива, але, якщо вона не заборонена за медичними показаннями, то вона приносить організму користь. Хрін і гострий перець, наприклад, що є в складі заготовки, допомагають спалювати калорії і нормалізують кровообіг в організмі. Продовжувати читання Густий томатний гострий соус з помідорів і яблук – заготовка з хріном та гострим перцем