Домашнє бурштинове абрикосове варення часточками і з кісточками

Янтарне абрикосове варення з ядрами – найулюбленіше варення в нашій родині. Варимо його щороку в великих кількостях. Частину залишаємо собі, а також роздаровує рідним і друзям. Продовжувати читання Домашнє бурштинове абрикосове варення часточками і з кісточками

Смачний компот з абрикосів і апельсинів на зиму або компот Фанта

Тепле літо балує всіх нас найрізноманітнішими фруктами і ягодами, які з лишком задовольняють потребу організму у вітамінах. Але так само, в цей прекрасний сезон, кожна господиня зайнята заготовками до зимового періоду. Рецепт цього приголомшливого компоту, нікого не зможе залишити байдужим. Адже, цей заготовлений на зиму, абрикосово-апельсиновий напій має ніжні смакові якості і незабутній аромат. Продовжувати читання Смачний компот з абрикосів і апельсинів на зиму або компот Фанта

Смачне варення з абрикосів часточками

Пропоную на суд господинь простий домашній рецепт, як заготовити на зиму ароматне і смачне варення з абрикосів часточками або точніше, цілими половинками. Процес приготування варення тривалий, але достатньо простий. Продовжувати читання Смачне варення з абрикосів часточками

Смачний сироп з абрикосів: варіанти приготування абрикосового сиропу в домашніх умовах

Ароматні і дуже смачні абрикоси є відмінною основою для приготування домашнього сиропу. Це десертне блюдо останнім часом стає все більш популярним, що не дивно. Застосування абрикосового сиропу досить поширене – це і змазування коржів для тортів, і добавка до млинців або морозива, і як наповнювач для домашніх коктейлів. Продовжувати читання Смачний сироп з абрикосів: варіанти приготування абрикосового сиропу в домашніх умовах

Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму

Сьогодні ми пропонуємо вам підбірку рецептів приготування фруктово-ягідного желе з соків. Головна відмінність желе від варення і джемів – його прозорість. Таке блюдо використовується в якості самостійного десерту, а також для оформлення кондитерських шедеврів. Продовжувати читання Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму