Сушка кураги на зиму в домашніх умовах. Як правильно заготовити і зберігати курагу

Сушений абрикос – це дуже корисна заготовка, яка прекрасно смакує та насичує організм великою кількістю вітамінів та мікроелементів. Саме тому, якщо є можливість, варто заготувати на зиму курагу. Цей від сушки дуже смачний та легкий в приготуванні. Пропонуємо вам декілька способів сушіння кураги. Продовжувати читання Сушка кураги на зиму в домашніх умовах. Як правильно заготовити і зберігати курагу

Як сушити абрикоси на зиму – готуємо курагу, урюк і кайсу в домашніх умовах

Сушені абрикоси – це одна з найсмачніших заготовок з фруктів на зиму. Таку сушку можна додавати в страви, робити з них компот або просто їсти замість цукерок. Зараз ми вам розкажемо, як приготувати різні види сушеного абрикосу: курагу, урюк та кайсу. Продовжувати читання Як сушити абрикоси на зиму – готуємо курагу, урюк і кайсу в домашніх умовах

Дуже смачне абрикосове варення – незвичайний рецепт ароматного варення з абрикосів без кісточок і шкірки.

Що не кажіть, а абрикосове варення можуть правильно готувати лише наші мами й бабусі. Бо отримали його у спадок так само, як і старовинні рецепти борщу та вареників. Ніжні, пахучі й божественно солодкі абрикоси у пошані у кожній кухні. Цей фрукт росте у багатьох садах та має перевірену репутацію серед українців.

Продовжувати читання Дуже смачне абрикосове варення – незвичайний рецепт ароматного варення з абрикосів без кісточок і шкірки.

Два способи заморозки абрикос на зиму

Абрикоси – це одні з найкорисніших плодів. Тому обов’язково вартує заморозити їх на зиму. Ми пропонуємо два найпростіших способи заморозки, якими зможе скористатися кожен. Продовжувати читання Два способи заморозки абрикос на зиму

Користь абрикосів і можлива шкода. Які вітаміни в абрикосі. Історія, опис та характеристика.

Абрикос – це плодове дерево роду слива та родини розових. Плодом дерева є однойменний фрукт – яскравий, помаранчевий фрукт, що складається з жорсткої кісточки, солодкої та соковитої м’якоті. Продовжувати читання Користь абрикосів і можлива шкода. Які вітаміни в абрикосі. Історія, опис та характеристика.

Абрикоси в’ялені в домашніх умовах – як приготувати на зиму.

В’ялені абрикоси – це цікава страва, яка сподобається багатьом. Тому пропонуємо вам дуже простий рецепт. Продовжувати читання Абрикоси в’ялені в домашніх умовах – як приготувати на зиму.

Абрикосовий мармелад з яблуками – рецепт простий у приготуванні і добре збережеться на зиму.

Пропонуємо освоїти рецепт цього смачного абрикосового мармеладу з яблуками, простого в приготуванні і улюбленого всіма членами нашої сім’ї. Вже багато років в урожайні роки я роблю смачний домашній абрикосовий мармелад. Це домашні ласощі не тільки дуже смачні, але і прекрасно вітамінізують організм в зимовий період. Продовжувати читання Абрикосовий мармелад з яблуками – рецепт простий у приготуванні і добре збережеться на зиму.

Смачне повидло з абрикосів без цукру – приготування повидла на зиму по домашньому рецепту.

Цей рецепт приготування абрикосового повидла без цукру дуже зручно заготовлювати на зиму тому що в самий розпал консервування потрібно дуже багато цукру, щоб і компоти вийшли і варення …, а приготування за цим рецептом дозволить заощадити сімейний бюджет і якість заготовленого продукту не постраждає. Навпаки, виходить смачний натуральний продукт. Продовжувати читання Смачне повидло з абрикосів без цукру – приготування повидла на зиму по домашньому рецепту.

Абрикосовий мус. Як зробити мус на зиму – рецепт приготування в домашніх умовах.

Наварили вже варення, компот і навіть повидло з абрикос, а вони все не закінчуються? Давайте спробуємо приготувати тоді абрикосовий мус. Трохи змінимо рецепт приготування, додамо в звичайне варення невелику родзинку, і … у нас вийде чудовий, смачний, красивий і корисний абрикосовий мус. Продовжувати читання Абрикосовий мус. Як зробити мус на зиму – рецепт приготування в домашніх умовах.

Домашнє повидло з абрикосів – рецепт приготування абрикосового повидла з цукром.

З чого готується домашнє повидло? «З яблук або слив готують смачне повидло» – скажете Ви. «З абрикосів будемо варити густе повидло» – відповімо ми вам. Пробували таке? Тоді починаємо готувати! Продовжувати читання Домашнє повидло з абрикосів – рецепт приготування абрикосового повидла з цукром.