Сік з брусниці на зиму – як приготувати брусничний сік корисний і смачний.

Цей рецепт брусничного соку вимагає багато часу для приготування. Зате отриманий результат, напевно, задовольнить Вас і сподобається Вашим близьким. Вибирайте цей рецепт заготовки в тому випадку, якщо маєте в своєму розпорядженні достатній час для приготування. Продовжувати читання Сік з брусниці на зиму – як приготувати брусничний сік корисний і смачний.

Пряний томатний сік з м’якоттю на зиму

Взимку нам так часто не вистачає тепла, сонця і вітамінів. У цей суворий період року, проста склянка смачного томатного соку з м’якоттю заповнить вітамінну нестачу, піднімає настрій, нагадавши нам, що тепле, добре і щедре літо вже близько. Продовжувати читання Пряний томатний сік з м’якоттю на зиму

Домашній томатний сік з м’якоттю – консервування на зиму без солі і цукру

Такий рецепт густого соку з помідорів легкий в приготуванні і просто необхідний взимку, коли так хочеться свіжих, ароматних овочів. На відміну від інших заготовок, для натурального соку з м’якоттю не потрібно приправ і спецій. Продовжувати читання Домашній томатний сік з м’якоттю – консервування на зиму без солі і цукру

Як приготувати томатний сік в домашніх умовах

З першого погляду може здатися, що приготування соку з томатів дуже просте заняття, але його ж треба не просто зберегти на багато місяців, а й зберегти всі корисні речовини в ньому. Тому, перевірений старовинний рецепт від бабусі, з покроково зробленими фото, завжди приходить на допомогу. Продовжувати читання Як приготувати томатний сік в домашніх умовах

Смачний і корисний сік калини без цукру – як зробити натуральний калиновий сік в домашніх умовах.

Натуральний і корисний сік калини на смак трохи гіркуватий, але, якщо розвести його водою і цукром, то він стає дуже смачним. Сік має лікувальні властивості, так як ягоди калини вже давно народна медицина використовує як загальнозміцнювальний, тонізуючий, антисептичний, жарознижувальний засіб. Продовжувати читання Смачний і корисний сік калини без цукру – як зробити натуральний калиновий сік в домашніх умовах.

Домашній обліпиховий сік на зиму – простий рецепт як зробити сік з обліпихи з м’якоттю.

Сік обліпихи, отриманий через соковижималку, містить мало вітамінів, хоча їх в свіжих ягодах багато. Цінним вважається обліпиховий сік з м’якоттю. Пропонуємо наш простий рецепт приготування соку в домашніх умовах, який зберігає максимальну кількість вітамінів вихідного продукту. Продовжувати читання Домашній обліпиховий сік на зиму – простий рецепт як зробити сік з обліпихи з м’якоттю.

Смачний і корисний сік обліпихи з цукром – як приготувати сік в домашніх умовах.

Обліпиховий сік – його цілющу силу складно перебільшити. Навіть в давні часи соком цієї ягоди лікарі лікували майже всі хвороби. Біологи виявили, що величезна користь криється в багатому складі обліпихи, що залишає далеко позаду багато інших ягід. В першу чергу, це високий вміст жирних ненасичених кислот, а також, вітаміни всіх груп. Продовжувати читання Смачний і корисний сік обліпихи з цукром – як приготувати сік в домашніх умовах.

Абрикосовий сік з м’якоттю – рецепт смачної домашньої заготовки соку з абрикос на зиму.

Щоб приготувати сік абрикосовий з м’якотою Вам знадобляться стиглі плоди. Підійдуть також перезрілі, але без цвілі, зігнилих ділянок і інших ознак псування продукту. Продовжувати читання Абрикосовий сік з м’якоттю – рецепт смачної домашньої заготовки соку з абрикос на зиму.

Домашнє повидло з вишні і вишневий сік – одночасне приготування повидла і соку на зиму.

Нескладний рецепт, завдяки якому ви отримаєте дві окремих страви – повидло з вишні і не менш смачний вишневий сік. Як же заощадити час і за один раз встигнути зробити більше смачних заготовок на зиму? Відповідь в нашій статті нижче. Продовжувати читання Домашнє повидло з вишні і вишневий сік – одночасне приготування повидла і соку на зиму.

Домашня заготовка на зиму з агрусу – як зробити одночасно сік і начинку для пирогів.

Цей рецепт домашньої заготовки з агрусу хороший тим, що дозволяє, як кажуть, одним ударом вбити двох зайців. Або, один раз попрацювавши, законсервувати на зиму і корисний, смачний сік, і начинку для пирогів. Так звану, “начинку для пирогів” можна використовувати взимку як основу для домашнього компоту або киселю. Продовжувати читання Домашня заготовка на зиму з агрусу – як зробити одночасно сік і начинку для пирогів.