Засолка сала сухим способом в банці – рецепт як солити сало швидко й просто.

Сухий посол сала в банці можна зробити легко і швидко. Для заготівлі Вам потрібно тільки свіже сало, сіль і перець. При бажанні можете взяти ще й лист лавра. Ну і банку, звичайно ж. Продовжувати читання Засолка сала сухим способом в банці – рецепт як солити сало швидко й просто.

Класичне солоне сало варене в цибулинні з часником – рецепт як зварити сало в цибулиному лушпинні в домашніх умовах.

Використовуючи цей рецепт Ви можете приготувати смачне сало зварене в цибулинні. Зробити таку просту і смачну закуску дуже легко. Продовжувати читання Класичне солоне сало варене в цибулинні з часником – рецепт як зварити сало в цибулиному лушпинні в домашніх умовах.

Дуже смачне варене сало з часником і спеціями – рецепт як приготувати варене сало в прянощах.

Сало, варене в розсолі, дуже ніжне. Їсти його просто справжнє задоволення – воно саме в роті тане, його навіть жувати не потрібно. Такі заготовки з сала краще готувати невеликими порціями, щоб на столі завжди був найсвіжіший продукт, адже тоді він особливо смачний. Продовжувати читання Дуже смачне варене сало з часником і спеціями – рецепт як приготувати варене сало в прянощах.

Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.

Будь-який гарячий посол сала хороший тим, що готується продукт за кілька годин. Швидке приготування сала – це основна перевага цього способу перед холодною засолкою, при якій для повного приготування продукту потрібно не менше, ніж 2 тижні. Рецепт гарячого засолювання, крім того, що сало готується швидко, дає можливість приготувати смачний, м’який і максимально ніжний продукт. Цибулиння і рідкий дим надають йому чудовий колір, запах і смак копченостей.

Продовжувати читання Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.

Сухе засолювання сала з часником і спеціями – як правильно солити сало сухим способом.

Пропоную господаркам приготувати в домашніх умовах дуже смачне сало способом, який називається – сухий посол. Засолювання будемо робити з додаванням різних прянощів та часнику. Відразу зауважимо для тих, хто не любить часник, при бажанні, його можна просто виключити з рецепту, що, в принципі, не позначиться на якості засолювання. Продовжувати читання Сухе засолювання сала з часником і спеціями – як правильно солити сало сухим способом.

Свиняче сало – користь чи шкода для організму, способи засолювання сала і як його зберігати в домашніх умовах.

Свиняче сало – продукт досить універсальний. Його можна їсти в чистому вигляді і з ним готують різні страви. Також, воно має потужні лікувальні та профілактичні властивості. А ще сало використовується в побуті для пом’якшення шкіряних виробів і додання блиску деяким поверхням. Про те, як його застосовувати для господарських потреб, ми говорити не будемо, а ось яка користь і чи є шкода для здоров’я, про способи засолювання та зберігання в домашніх умовах – розповімо.

Продовжувати читання Свиняче сало – користь чи шкода для організму, способи засолювання сала і як його зберігати в домашніх умовах.

Сухий посол сала з часником і спеціями

У кожній родині, люблячої солоне сало, є свій універсальний рецепт засолювання. Розповім я вам і про свій, досить-таки простий, спосіб засолювання смачного сала. Продовжувати читання Сухий посол сала з часником і спеціями

Сухе засолювання сала з часником і кмином – швидко і смачно

Поділюся простим і швидким способом засолювання сала вдома. Багатьом здається, що процес приготування сала, тривала і трудомістка процедура. Я вам доведу, що це не так. Продовжувати читання Сухе засолювання сала з часником і кмином – швидко і смачно

Солоне сало з часником в банці

Сьогодні ми будемо готувати сало солоне з часником в банці. Вибором сала для засолювання, в нашій родині, займається чоловік. Він знає який шматочок краще вибрати і звідки його відрізати. Але завжди враховує мої уподобання, що сало має бути з проріззю. Продовжувати читання Солоне сало з часником в банці