Як приготувати лікувальний сік з чистотілу на зиму

Чистотіл – це лікарська рослина, яка допомагає від багатьох хвороб. Але з нею треба правильно поводитися бо її сік може нашкодити рукам. Тому зараз ми розкажемо, як правильно заготувати сік чистотілу на зиму. Продовжувати читання Як приготувати лікувальний сік з чистотілу на зиму

Як приготувати березовий сік з родзинками – смачний газований напій

Березовий сік – це дуже смачний і корисний напій. А ще, з нього можна зробити газовану версію. Вона обов’язково сподобається як дітям, так і дорослим. Продовжувати читання Як приготувати березовий сік з родзинками – смачний газований напій

Виноградний сік в домашніх умовах. Як зробити і зберегти на зиму свіжовичавлений виноградний сік – рецепт і приготування

Виноградний сік – це неймовірно смачний напій, який варто мати в своєму домі. Але той сік, який можна купити в магазині – зовсім не натуральний. В ньому можуть бути компоненти, які шкодять організму. Тому варто робити сік самостійно. Продовжувати читання Виноградний сік в домашніх умовах. Як зробити і зберегти на зиму свіжовичавлений виноградний сік – рецепт і приготування

Компот з чорної смородини на зиму без стерилізації

Рецепт домашнього компоту з чорної смородини найбільше може зацікавити мам, які шукають корисні рецепти консервованих фруктів для своїх малюків. А цей спосіб заготовлювання смородини ще й не потребує стерилізації, тому займе менше часу. Взимку смородиновий напій можна пити, наливаючи з банки або готувати з нього желе чи інші десерти. Неймовірний смак літа та яскравий відтінок компоту із задоволенням буде до смаку і дорослим членам вашої родини.

Продовжувати читання Компот з чорної смородини на зиму без стерилізації

Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям

Смачна домашня наливка – це набагато краще, ніж різні магазинні настоянки, в яких замість справжніх ягід – хімічні додатки, що шкодять шлунку. Тому якщо на свята ви хочете пригощати своїх друзів смачним, досить міцним алкоголем – пропонуємо простий рецепт вишневої наливки. Продовжувати читання Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям

Компот з полуниці на зиму без стерилізації – як закатати полуничний компот на зиму – покроковий рецепт з фото

Компот з полуниці – це дуже смачна і корисна заготовка. До того ж, щоб її приготувати, знадобиться приблизно півтори години. А це зовсім небагато, коли мова йде про консервування.

Продовжувати читання Компот з полуниці на зиму без стерилізації – як закатати полуничний компот на зиму – покроковий рецепт з фото

Натуральний мандариновий сік – як зробити мандариновий сік в домашніх умовах.

Мандаринки нам нагадують про новорічне свято. Тому що найбільше цих фруктів привозять до України саме у перший зимовий місяць. Велике задоволення смакувати плодами сонячного кольору, а ще є прекрасна новина – з мандаринів можна робити домашній сік. У найбільших кількостях його готують жителі країн, де росте цей популярний вид цитрусових. Однак, при бажанні, його можна легко і просто зробити і у нас. Мандариновий сік має високу кількість вітаміну С, має незабутній аромат та густу консистенцію. Природній помарачевий колір вказує на наявність у складі багатьох корисних компонентів. Продовжувати читання Натуральний мандариновий сік – як зробити мандариновий сік в домашніх умовах.

Як зробити томатний сік на зиму в домашніх умовах або смачний сік з помідорів з м’якотою.

Чи давно ви куштували томатний сік з м’якоттю? Ні, не той універсальний напій у банках чи паперових коробках, що пропонують магазини? І не той домашній морс, що надто солоний та годиться лише для борщу? А сік, що не зрівняється у своєму смаку ні з яким іншим! Його можна приготувати у домашніх умовах, шкурок точно не буде, а буде лише томатне поживне золото у вашій коморі та на столі. Продовжувати читання Як зробити томатний сік на зиму в домашніх умовах або смачний сік з помідорів з м’якотою.

Золотий березовий квас – два рецепти. Як зробити березовий квас з родзинками.

Квас, зроблений з березового соку – це не тільки оригінальний і смачний, а ще і гарний напій золотого відтінку. До того ж, його дуже легко приготувати. Продовжувати читання Золотий березовий квас – два рецепти. Як зробити березовий квас з родзинками.

Компот з айви на зиму – консервація без стерилізації

Компот з айви – це одна з найпростіших заготовок. До того ж, рецепт не передбачає стерилізації. А компот виходить дуже смачним і освіжаючим. Продовжувати читання Компот з айви на зиму – консервація без стерилізації