Існує безліч сортів груш, і сік на зиму можна робити з будь-якого сорту. Адже вони всі соковиті, хоча і різняться за смаком. Прекрасний аромат і смак мають груші-дички, але робити з них сік дуже складно. Вони занадто тверді, і соку в них дуже мало. Продовжувати читання Сік з груш на зиму – корисний сік для здоров’я всієї родини: кращі рецепти заготовок
Категорія для заготовки на зиму: Напої
Полуничний сік на зиму – літній напій для зими: рецепт приготування в домашніх умовах
Обов’язково спробуйте приготувати сік з полуниці на зиму. Відкривши баночку, ви серед зимової стужи відчуєте теплий та ароматний подих літа, чого не буває при дегустації варення. Продовжувати читання Полуничний сік на зиму – літній напій для зими: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній сік з яблук на зиму – рецепт з пастеризацією
Яблучний сік можна готувати з будь-якого сорту яблук, але, для зимових заготовок, краще брати пізньостиглі сорти. Хоча, вони і більш щільні і м’якоті буде більше, але і вітамінів в них так само більше. Завдання лише в тому, щоб зберегти всі ці вітаміни і не розгубити їх у процесі приготування. Продовжувати читання Домашній сік з яблук на зиму – рецепт з пастеризацією
Морквяний сік на зиму – вітаміни круглий рік: рецепт приготування в домашніх умовах
Морквяний сік по праву вважається вітамінною бомбою, і одним з найбільш корисних овочевих соків. У зимовий період, коли вітамінні запаси організму виснажилися, волосся потьмяніло, і нігті стали ламкими, положення врятує морквяний сік. Свіжовичавлений морквяний сік вважається найкориснішим, але на жаль, іноді доводиться жертвувати невеликою частиною вітамінів, щоб підтримувати свій організм цілий рік і консервувати морквяний сік на зиму. Продовжувати читання Морквяний сік на зиму – вітаміни круглий рік: рецепт приготування в домашніх умовах
Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто
Врожаї червоної смородини бувають значними, тому варто звернути увагу на цю ягоду при приготуванні вітамінних напоїв. Сьогодні ми поспішаємо вам запропонувати добірку рецептів морсів з червоної смородини. У хід йдуть як свіжі плоди, так і заморожені. Продовжувати читання Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто
Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь
Натуральний виноградний сік містить в собі таку кількість корисних речовин і елементів, яка може зрівнятися з справжніми лікарськими препаратами. У зв’язку з чим, багато соку пити не можна, але можна приготувати з соку виноградний морс. Продовжувати читання Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь
Сік з кабачків на зиму – король овочевих соків
Такі знайомі всім кабачки можуть підносити сюрпризи. Напевно, немає в світі людини яка хоч раз не пробувала кабачкову ікру. Багато господинь готують «кабачки, як ананаси», і це наштовхує на думку, що ми багато чого не знаємо про кабачки. Зокрема про те, що з кабачків можна приготувати сік на зиму. Продовжувати читання Сік з кабачків на зиму – король овочевих соків
Морс з горобини на зиму – скандинавський рецепт напою
Скандинавська легенда свідчить, що першу жінку створили з горобини. Ці корисні ягоди оповиті безліччю легенд, на читання яких піде не один день. Нам досить знати, що горобина корисна при застуді, захворюванні дихальних органів, як профілактика онкологічних захворювань і багато чого іншого. Продовжувати читання Морс з горобини на зиму – скандинавський рецепт напою
Ароматний морс з чорної смородини на зиму – класичний рецепт домашнього морсу
Морс з чорної смородини – це дивовижна можливість зберегти до зими аромат цієї прекрасної ягоди. Багато варять зі смородини варення, желе, або компотів. Так, вони дуже смачні, і корисні, але запаху у них немає. Можна було б почати турбуватися, але навіщо, якщо є можливість зберегти на зиму і смак, і користь, і аромат. Продовжувати читання Ароматний морс з чорної смородини на зиму – класичний рецепт домашнього морсу
Вітамінний морс з жимолості: рецепт приготування в домашніх умовах і заготівля на зиму
Дехто вирощує жимолость в своєму саду, як декоративний чагарник, але все більше людей дізнається про користь цих ягід, і відповідно, про способи їх вживання. Ягоди жимолості широко застосовуються в кулінарії і народній медицині, і питання лише в тому, як зберегти користь цих плодів на зиму. Продовжувати читання Вітамінний морс з жимолості: рецепт приготування в домашніх умовах і заготівля на зиму