Як солити капусту на зиму в домашніх умовах – правильне засолювання капусти в банці або бочці.

Засолена капуста – це дуже смачна страва, яку можна їсти протягом всієї зими. Вона корисна і може стати одним з основних інгредієнтів для різноманітних салатів. Але щоб капуста вийшла дійсно ідеальна, треба знати, як правильно її солити. Саме про це ми зараз і розповімо. Продовжувати читання Як солити капусту на зиму в домашніх умовах – правильне засолювання капусти в банці або бочці.

Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування

Цей рецепт швидкої квашеної капусти мені розповіли, коли я була в гостях і продегустувала її. Мені вона так сподобалася, що я вирішила теж так засолити. Виявилося, що звичайну білокачанну капусту дуже швидко можна зробити смачною і хрусткою. Продовжувати читання Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування

Квашена капуста на зиму (смачна і хрустка) – рецепт і приготування: як правильно приготувати і зберегти капусту на зиму

Квашена капуста – це дуже цінний і корисний для здоров’я продукт харчування. Після закінчення молочнокислого бродіння в ній зберігається багато різних корисних речовин і вітамінів – С, A і B. Салати, гарніри та інші страви з квашеної капусти покращують мікрофлору кишечника і нормалізують травлення. Продовжувати читання Квашена капуста на зиму (смачна і хрустка) – рецепт і приготування: як правильно приготувати і зберегти капусту на зиму

Дуже смачна класична квашена капуста на зиму

«Хороша капустка, російська закуска: і подати не соромно, і з’їдять – не шкода!» – говорить народна мудрість. Але щоб і справді не соромно було подати до столу це традиційне частування, квасити будемо за перевіреним класичним рецептом, саме так, як це споконвіку робили наші бабусі. Продовжувати читання Дуже смачна класична квашена капуста на зиму

Малосольна капуста – прості рецепти і незвичайні смаки

Іноді малосольну капусту називають «квашеною», але, це дещо не так. За старих часів, коли сіль була дефіцитом, капусту квасили без солі. Її дрібно шаткували, укладали в бочки упереміш з часником і гарненько трамбували, до появи соку. Продовжувати читання Малосольна капуста – прості рецепти і незвичайні смаки