Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур’ю

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур’ю – ідеальний десерт для того, щоб почаювати з друзями. Такі домашні заварні тістечка не підходять для десерту нашвидкуруч. Їх готують заздалегідь, так як вишуканий і смачний десерт вимагає не менше двох годин на приготування і годину на охолодження. Але результатом залишитеся задоволені не тільки ви, але і ваші гості. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам самостійно приготувати заварні кільця в домашніх умовах.

Нам знадобиться:

  •     120 грам пшеничного борошна в/г або екстра;
  •     1/8 ч. ложки дрібної солі;
  •     200 грам вершкового маргарину 82%;
  •     250 мл води;
  •     3-4 штуки курячих яєць;
  •     1 порція крему Тірамісу;
  •     80 грам гіркого шоколаду;
  •     1 ст. ложка ванільної цукрової пудри.

Як зробити заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур’ю

Приготування заварних тістечок починаємо з того, що в каструлю вливаємо воду і опускаємо в неї шматочки вершкового маргарину з сіллю. Чекаємо поки вміст почне закипати.

Заварні кільця з сирним кремом Тірамісу

Далі, всипаємо всю муку відразу і починаємо активно перемішувати її ложкою по колу до тих пір, поки борошно не завариться. Готове тісто має зібратися в щільний ком, а дно покривається тонкою плівкою. Знімаємо каструлю з плити. Чекаємо, коли маса охолоне, як правило, на це потрібно близько години.

Заварні кільця з сирним кремом Тірамісу

Тепер, додаємо одне яйце і перемішуємо тісто на низькій швидкості міксера. Потім, вводимо друге яйце і знову збиваємо тісто. Після кожного введеного яйця перевіряємо консистенцію тіста. Після третього, воно повинно повільно стікати з віньчика, нагадуючи щільну стрічку.

Заварні кільця з сирним кремом Тірамісу

Духовку розігріваємо до 180 градусів.

Готуємо кондитерський мішок з насадкою відкрита зірка.

Заварні кільця з сирним кремом Тірамісу

Встановлюємо мішок у високу ємність та наповнюємо його тістом.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Формуємо кільця із заварного тіста на силіконовий килимок або на пергамент.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Випікаємо домашні заварні тістечка близько 30 хвилин, але час потрібно контролювати, адже духовки у всіх різні. Кільця повинні вирости в об’ємі та добре тримати форму. Виймаємо їх з духовки і чекаємо коли охолонуть. Остиглу випічку розрізаємо на дві частини, як на фото.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Наносимо крем Тірамісу по нижній частині кільця і ​​накриваємо верхнім. Рецепт сирного крему Тірамісу з вершками знайдете перейшовши за посиланням в інгредієнтах.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Розтоплений гіркий шоколад поміщаємо в корнет і поливаємо їм всі тістечка в хаотичному порядку.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Замість розтопленого шоколаду можна використовувати шоколадну глазур.

Заварні кільця з кремом Тірамісу і глазур'ю

Посипаємо домашні заварні кільця з кремом ароматною ванільною цукровою пудрою і йдемо пити чай.

Залишити відповідь