Вершково-творожний крем - кращий крем для прикраси торта

Вершково-творожний крем – кращий крем для прикраси торта і тістечок

Сьогодні буду готувати дуже простий і смачний густий кондитерський крем з сирного вершкового сиру і вершків. На мій погляд, це найкращий крем для прикраси торта, тістечок та інших десертів. Крем зроблений на основі вершкового творожного сиру і шоколаду. Можна використовувати білий, молочний або темний шоколад, тоді крем буде мати різний смак та колір. Зміна наповнювачів надає десерту різноманіття та особливу родзинку. Як правильно приготувати вершково-творожний крем, описано і показано в моєму покроково оформленому рецепті з фото.

Щоб зробити крем для оформлення тортів нам знадобиться:

  •     350 грам вершково-творожного сиру 70% (у мене крем Чіз);
  •     300 грам 33-35% вершків;
  •     250 грам білого шоколаду;
  •     80 грам цукрової пудри з ваніліном.

Як приготувати вершково-творожний крем для прикраси торта

Приготування починаємо з того, що розтоплюємо обраний шоколад і даємо йому час охолонути.

Вершково-творожний крем - кращий крем для прикраси торта

Тим часом, в глибоку ємність вливаємо холодні вершки і починаємо процес збивання з найменшої швидкості, поступово переходячи на середню. Після того, як вершки почали збільшуватися в об’ємі, всипаємо пудру і збиваємо суміш до пишної та стабільної маси.

Вершково-творожний крем - кращий крем для прикраси торта

В окремій ємності збиваємо творожний сир з розтопленим але охолодженим шоколадом до повного з’єднання. Потім, прибираємо міксер і за допомогою лопатки вводимо вершки в сирно-шоколадну масу. Для кращої стабілізації суміші, вершково-творожний крем затягуємо під плівку та поміщаємо на 40 хвилин в холод.

Вершково-творожний крем - кращий крем для прикраси торта

Після закінчення зазначеного часу, охолодженим густим кондитерським кремом з вершкового сиру та вершків заповнюємо кондитерський мішок із заздалегідь встановленою в ньому насадкою і можна прикрашати торт або будь-який інший десерт.

Вершково-творожний крем - кращий крем для прикраси торта

Для підфарбовування вершкового крему потрібно використовувати харчової жиророзчинний барвник. Вершково-сирний крем добре тримає форму, а простота приготування в домашніх умовах робить його доступним і для початківців кондитерів.

Залишити відповідь