Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани – чудовий гастрономічний продукт, з якого господині можуть приготувати велику кількість найрізноманітніших буденних або вишуканих святкових закусок. Один різновид такої закуски з баклажанів це рулетики з різними начинками. Сьогоднішній варіант страви – смачні пісні закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам легко і просто освоїти приготування цієї оригінальної овочевої закуски.

Складові страви:

  • баклажан – один великий;
  • майонез – 2 супові ложки;
  • помидорчик свіжий – 1 штука;
  • олія для фритюру – 45 мл;
  • морква по-корейськи – 100 гр;
  • сіль – на свій смак.

Як приготувати рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Для початку, підготуємо основу для рулетиків – це смужки з смажених баклажанів. Отже, промиваємо плід. Якщо він молодий, то шкірку зчищати не потрібно. Нарізаємо синенькі уздовж на тонкі смужки. З двох сторін їх злегка присолюємо.

Пісні рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Далі, потрібно посмажити смужки на розігрітій олії з кожного боку до легкого рум’янцю.

Пісні рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Викладаємо підготовлені заготовки для закуски на плоске блюдо або тарілку. Змащуємо кожну заготовку тоненьким шаром майонезу.

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

На одну сторону (яка ширше) викладаємо щіпку пікантною корейської моркви, а поруч, ще поміщаємо часточку помидорчика (невелику).

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Залишилося згорнути смужку з начинкою у формі рулетика.

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Пікантні і смачні баклажанні рулетики з морквою по-корейськи готові – пригощайтеся! Подачу легкої, простої у приготуванні та смачної овочевої закуски можна супроводити свіжим листям салату і будь-якою зеленню.

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Додатково, для любителів гостренького, можна додати в майонез ще стовчену часточку часнику. Але це вже на ваш смак, оскільки корейська морква і так має достатньо спецій і, на мій смак, їх вистачає для нашої закуски з жарених баклажанів.