Такі сирні млинці рекомендую приготувати тому, що в цьому рецепті сир, доданий в тісто, надає млинцям не тільки насичений смак і неповторний аромат, але і спечені млинці виходять симпатичного янтарно-золотистого кольору.
Інгредієнти: Борошно, Вершкове масло, Молоко, Сир, Сіль, Цукор, Яйце
Інгредієнти для млинцевого тіста:
- пісок цукровий – 100 гр;
- сир – 300 гр;
- яйця – 5 шт.;
- молоко – 3 скл.;
- борошно – 2,5 скл.;
- масло – 200 гр;
- кухонна сіль – ¾ чай. лож.
Як приготувати сирні млинці
Для початку, на тертці з дрібними отворами нам потрібно потерти будь-який твердий сир.
Потім, у яєць білки ми відокремлюємо від жовтків.
Далі, необхідно жовтки збити з молоком, а в збиту молочно-яєчну масу нам необхідно додати борошно, сіль і натертий сир.
Далі, нам потрібно білки добре збити і додати їх у тісто.
Тісто для сирних млинчиків готове і можна починати їх пекти.
Випікати сирні млинці ми будемо в розігрітій сковороді, змащуючи її перед випічкою кожного млинчика маслом або шматочком сала.
Млинці краще робити маленькі, підсмажуючи їх до утворення хрусткої піджареної скоринки з кожного боку.
Сирні млинці виходять гарні, ароматні й хрусткі. Поспішайте подати їх гостям з чашкою гарячого чаю або кави. Крім перерахованих напоїв, вони відмінно підійдуть до холодного пива або як закуска під щось більш міцне.