Бажаючи побалувати себе і близьких смачненьким, спробуйте приготувати ніжні, ароматні і дуже смачні ванільні млинці на молоці. У цьому вам допоможе мій покроково оформлений рецепт з фото.
Зробіть все як я написала в рецепті і у вас обов’язково вийдуть ідеальні -ароматні, рум’яні та апетитні – тонкі млинці з дірочками! І так, спершу заведемо тісто для налисників з ваніліном.
Інгредієнти: Борошно, Ванілін, Вершкове масло, Молоко, Олія рослинна, Оцет, Сіль, Сода, Цукор, Яйця
Для приготування знадобляться самі звичайні продукти:
- 0,5 л молока;
- 2 склянки борошна;
- 1 ч. л. оцту;
- 4 ст. л. рослинної олії;
- 1 ч. л. соди;
- 2 ст. л. з гіркою цукру;
- 1 ч. л. ваніліну;
- 2 яйця курячі;
- дрібка солі;
- 30 гр масла вершкового.
Як зробити ванільні млинці на молоці
Готувати починаємо з того, що молоко злегка підігріваємо. Наливаємо його у велику миску. Всипаємо просіяне борошно. А також – сіль, ванілін, цукор.
Додаємо в майбутнє тісто яйця курячі.
Суміш перемішуємо, доводимо до однорідності. Вливаємо до неї соняшникову олію.
Тісто збиваємо вінчиком. Додаємо гашену оцтом соду. Перемішуємо і чекаємо хвилин 9-11.
Тепер, смачні млинці на молоці з ваніліном можна випікати. Для цього, розігріваємо сковороду. Злегка змащуємо її перед початком смаження рослинною олією. Робимо це лиш один раз. Далі, просто випікаємо тонкі блінчики вже без додавання олії. Складаємо стопкою, та кожний змащуємо вершковим маслом.
Як бачите, мій рецепт простий і нескладний у реалізації, але в результаті виходить справжнісінька смакота. Моя сім’я приходить в особливий захват, коли подаю ці тонкі ванільні млинці на молоці в дуеті в полуничним варенням або абрикосовим джемом. Але не менш смачні бліни і з апетитною свіжою сметаною!