Печінкові оладки з кабачком - з курячої печінки

Печінкові оладки з кабачком – з курячої печінки

Неодмінно скористайтеся представленим рецептом апетитних і ситних несолодких оладок. Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки чи то кабачкові оладки з печінкою – виходять, дійсно, смачні. Запропонувати до столу їх можна і як самостійну закуску, а можна доповнити ними подачу свіжих овочів або овочевих салатів, гарно пасують вони і з улюбленим гарніром. Основа наших найсмачніших закусочних оладок – це молодий кабачок (у мене прямо з грядки) і куряча печінка. Готувати таку страву просто, а продуктові витрати мінімальні. Покроково оформлений рецепт з фото розкриває всі секрети приготування страви.

Складові:

  • молодий кабачок – 1 шт.;
  • печінка куряча – 0,3 кг;
  • пшеничне борошно – 5 супових ложок;
  • яйце (звичайне за розміром) – 1 шт.;
  • спеції улюблені та сіль – за смаком;
  • олія для смаження – 40 мл.

Як зробити печінкові оладки з кабачком

Приготування починаємо з того, що під проточною водою промиваємо кабачок, видаляємо хвостик. Печінку курячу, в обов’язковому порядку, потрібно теж промити, видаливши попередньо прожилки. Інгредієнти ці ми будемо подрібнювати в м’ясорубці. Для простоти і швидкості процесу бажано курячу печінку трохи підморозити.

Оладки з кабачків з печінкою

Першим інгредієнтом відправимо в чашу м’ясорубки кабачок, нарізаний шматочками. Прокручену кабачкову масу віджимаємо, видаляючи зайвий сік, і кладемо в миску, в якій і будемо замішувати тісто на оладки.

Оладки з кабачків з печінкою

Слідом прокручуємо шматочки печінки.

Оладки з кабачків з печінкою

З’єднуємо разом обидва інгредієнта, до них додаємо яйце, сиплемо борошно і спеції.

Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки

Ложкою добре вимішуємо тісто і основа для оладок з печінкою і кабачком готова для обсмаження.

Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки

Формуємо печінкові оладки з кабачком в гарячій олій на сковороді за допомогою великої ложки. Просто захоплюємо ложкою тісто з миски, викладаємо до сковороди і смажимо з кожного боку до готовності.

Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки

Готові кабачкові оладки з курячою печінкою гарні як в гарячому (відразу після смаження), так і вже в охолодженому стані.

Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки

Разом з ними можна подати сметанку, майонез або будь-який інший ваш улюблений соус. Приємного всім перекусу! ?