Теплий салат з картоплею і грибами – сільський салат

Теплий салат з картоплею і грибами по-селянськи стане хорошим доповненням до м’ясних чи рибних основних страв. Хоча його сміливо можна приготувати як самостійну страву, наприклад, до вечері. Continue reading Теплий салат з картоплею і грибами – сільський салат

Курячий плов з сочевицею і рисом на сковороді – смачний і пікантний

Сьогодні пропоную разом зі мною з мінімально простого набору продуктів (рис, сочевиця, курка) приготувати незвичну, але дуже смачну страву, яка дуже нагадує плов. Continue reading Курячий плов з сочевицею і рисом на сковороді – смачний і пікантний

Відварена картопля з грибами тушкована в сметані на сковороді

Ця ситна друга страва з картоплі, грибів і часнику в сметанному соусі знадобиться вам якщо ви, хоч і не вегетаріанець, але вирішили відпочити від важкої м’ясної їжі і, звичайно ж, вона просто необхідна під час посту. Continue reading Відварена картопля з грибами тушкована в сметані на сковороді

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Смачна і ситна італійська зіті-паста з помідорами і рибним філе (в моєму випадку це морський окунь) відмінно доповнить і урізноманітнить повсякденне меню. Continue reading Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді

Свіжі грибочки (в нашому кулінарному рецепті – це гливи) – відмінний інгредієнт, який прекрасно поєднується в стравах з картоплею. Такий гастрономічний «союз» дає можливість швидко зробити не тільки смачну та ситну, але ще й бюджетну другу страву.  Continue reading Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді

Курячі стегна з грибами в духовці – запечені без кістки смачно та оригінально

М’які, ніжні і дуже смачні запечені в духовці курячі стегна з грибами стануть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру: картоплі, рису або овочів. Continue reading Курячі стегна з грибами в духовці – запечені без кістки смачно та оригінально

Дрібна річкова риба в духовці у фользі – смачно і просто

Невелику за розміром річкову рибку, найчастіше, смажать в олії на сковороді. Виходить така рибна страва смачною, з привабливою хрусткою скоринкою. Continue reading Дрібна річкова риба в духовці у фользі – смачно і просто

Віденський пиріг з ожиною – простий і смачний

Віденський пиріг з ожиною – гарний варіантом солодкої випічки нашвидкоруч, який стане в нагоді в кулінарному арсеналі кожної господині. Готова випічка виходить простою, ароматною і неймовірно пишною! Continue reading Віденський пиріг з ожиною – простий і смачний

Заливний пиріг з абрикосами на кефірі – смачний і швидкий

Смачний заливний пиріг з абрикосами на кефірі, який я сьогодні пропоную спекти, стане хорошим варіантом випічки нашвидкоруч. Випічка не тільки швидка в приготуванні, але і ніжна на смак та неймовірно ароматна. Continue reading Заливний пиріг з абрикосами на кефірі – смачний і швидкий

Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою

Запечена в духовці куряча печінка по-царськи – це смачна і проста в приготуванні страва з цікавим вершковим післясмаком. Під час приготування печінка набуває ніжний смак, вбирає аромати овочів і створює ідеальний тандем з підсмаженою морквою і цибулею. Continue reading Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою