Бісквіт на згущеному молоці – бісквітні коржі для торта Молочна Дівчинка

Сьогодні я розповім як робити тонкі бісквітні коржі на згущонці для торта Молочна дівчинка за популярним німецької рецептом. У інгредієнтах я вказала подвійну кількість продуктів, від зазначеного в оригінальному рецепті. Continue reading Бісквіт на згущеному молоці – бісквітні коржі для торта Молочна Дівчинка

Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Крем є основоположною частиною торта, так як від нього залежить і смак, і оформлення всього десерту. Запропонований сьогодні карамельний крем з маскарпоне і вершками має дуже ніжну і приємну на смак текстуру. Continue reading Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Масляний крем з вареним згущеним молоком – смачний та простий крем для торта

Сьогоднішній масляний крем з вареним згущеним молоком – улюблений смак мого дитинства. Його завжди готувала мама для свого фірмового святкового торта. 🙂 Зараз, коли я перепробувала безліч різних рецептів, з упевненістю можу сказати, що саме такий крем – варене згущене молоко з маслом – король масляних кремів. Continue reading Масляний крем з вареним згущеним молоком – смачний та простий крем для торта

Солодка домашня карамель для торта, крему, начинки та ідеальний соус-топінг

Якщо ви хочете надати торту або крему карамельний смак іриски, обов’язково освойте цей рецепт. Ванільна домашня карамель для торта, крему або начинки за цим рецептом виходить дуже смачна і ніжна. Continue reading Солодка домашня карамель для торта, крему, начинки та ідеальний соус-топінг

Кондитерська мастика на інвертному сиропі – ідеальна для прикраса торта

Один із способів оформлення тортів – це використання кондитерської мастики. Сьогодні я розповім як готується кондитерська желатинова мастика на інвертному сиропі. Continue reading Кондитерська мастика на інвертному сиропі – ідеальна для прикраса торта

Заварний білково-масляний крем для прикраси торта і тістечок

Якщо торт або інший десерт готується до святкового столу, то будь-яка господиня хоче не тільки здивувати гостей його смаком, але і вразити наповал ефектним зовнішнім виглядом десерту. Continue reading Заварний білково-масляний крем для прикраси торта і тістечок

Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками

Готувати такий білковий заварний крем для прикраси торта не так вже й складно. Зауважу, що він прекрасно тримає пишну форму, їм зручно прикрашати торти і тістечка. Continue reading Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками

Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару

Для прикраси десертів, тортів, тістечок і кенді барів (дитячих солодких столів), що стали популярними сьогодні,  часто використовують зроблене своїми руками кольорове безе на паличці. Continue reading Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару

Заварний крем на жовтках – найкращий рецепт крема для Наполеона

Рецептів заварного крему є безліч. Мені особливо подобається масляний заварний крем на жовтках. Його відрізняє приємний колір і ніжна текстура. Continue reading Заварний крем на жовтках – найкращий рецепт крема для Наполеона

Тюльпани з крему – як прикрасити торт квітами тюльпанів

Домашній торт, за замовчуванням, просто зобов’язаний бути смачним. Але ж нам так хочеться, щоб він був ще і красивим. 🙂 У гонитві за модою на мастичні прикраси багато господинь незаслужено забувають про кремовий дизайн. Continue reading Тюльпани з крему – як прикрасити торт квітами тюльпанів