Млинці на згущеному молоці і воді – найсмачніші налисники без цукру

Солодкий продукт, обожнюваний і дорослими ласунами, і зовсім юними – згущене молоко – відмінне доповнення до чаювання. Але сьогодні ми пропонуємо цей кулінарний компонент використати в якості одного з інгредієнтів для замішування млинцевого тісту. Завдяки цьому, у нас сьогодні будуть налисники без цукру.  Млинці на згущеному молоці і воді виходять не зовсім звичайні, але дуже смачні. Мої дітки кажуть, що це найсмачніший рецепт. ? Що і як замішувати, і що в результаті у нас вийшло демонструє мій покроково оформлений рецепт з фото.

Складові млинців без цукру:

  • згущене молоко – 0,5 баночки;
  • вода – 1,5 склянки;
  • яйце (за розміром стандартне) – 1 штука;
  • сіль – невелика щіпка;
  • борошно – 1 склянка;
  • олія соняшникова – 2 ст. л.

Як приготувати млинці на згущеному молоці і воді

Обравши для замісу тіста на згущеному молоці потрібного розміру тару, вбиваємо в неї одне яйце. Кидаємо невелику дрібку солі.

Млинці на згущеному молоці і воді

Продукти, які ми ввели на першому етапі, збиваємо вінчиком.

Млинці на згущеному молоці

У масу що вийшла, вводимо згущене молоко.

Млинці на згущеному молоці

Заливаємо слідом воду. Вона повинна бути попередньо прокип’ячена та охолоджена до кімнатної температури. Перемішуємо гарненько. Для цього, теж можете скористатись віничок для збивання.

Млинці на згущеному молоці

У солодку суміш на згущеному молоці підсипаємо невеликими частинами попередньо просіяне борошно.

Млинці на згущеному молоці і воді - найсмачніші

Добре інгредієнти перемішуємо до отримання оптимального результату – тіста без грудочок. До тіста відразу ж додаємо рослинну олію (пару супових ложок). Цей хитрий гастрономічний прийом досвідчених господинь, що дозволяє при випічці не змащувати часто сковороду.

Млинці на згущеному молоці і воді - найсмачніші

На розпеченій сковорідці починаємо пекти тонкі млинці на згущеному молоці і воді .

Млинці на згущеному молоці і воді - найсмачніші

Як видно з фото, готові млинці на згущеному молоці і воді виходять тонкі, з дірочками і приємного жовтенького кольору. Ніби з позолотою. 🙂

Млинці на згущеному молоці і воді - найсмачніші

Подавати до столу напечені бліни можна з тим самим згущеним молоком. ? Або з тим, з чим вам більше смакує.

Всім приємного перекусу!