Ця смачна домашня піца з фаршем і огірками, ананасами, шинкою, сиром, руколою … стане козирною фішкою вашого застілля. Начинка виходить смачною і соковитою, що в парі з тонким хрустким тістом створює ідеальний дует, як в піцерії. Тісто для піци потрібно вибирати класичне дріжджове. Секретом успіху страви стане тонко розкачане тісто і ситна соковита начинка. Спробуйте приготувати таку традиційну італійську закуску в домашніх умовах і ваші домочадці будуть в захваті! Покроково оформлений рецепт з фото допоможе приготувати смачну піцу з фаршем та сиром в кращих традиціях далекої і звабливої Італії.
Інгредієнти: Дріжджове тісто, Консервована кукурудза, Консервовані ананаси, Майонез, Мариновані огірки, Перець чилі, Сир твердий, Томатний соус, Цибуля ріпчаста, Шинка
Кухня: Італійська кухня
Складові:
- дріжджове тісто для піци – 560 гр;
- майонез;
- твердий сир Радамер – 85 гр;
- томатний соус – 4 ст.л .;
- мариновані або солоні огірки – 1 шт .;
- консервовані ананаси – 1/4 банки;
- цибуля ріпчаста – 1/2 шт.;
- перець чилі – 1/4 шт.;
- шинка – 200 гр;
- консервована кукурудза – 1/3 банки;
- сирий фарш (у мене свинячий) – 100 гр;
- часник – 2 зубці.
Як приготувати піцу з фаршем і огірками в духовці
Перш, ніж почати робити піцу, потрібно замісити домашнє дріжджове тісто або відправити куплене в магазині готове тісто в тепло для підняття. Підійде будь-який обраний вами варіант. Готове викісше тесто обмяти і розкачати в помірно тонкий пласт. Викласти розкачане тісто в змащену форму для піци або на лист для випікання.
Начинка для піци з фаршем у нас буде багатошаровою. Спершу, слід змастити тісто ароматним томатним соусом. Я використовувала домашній соус з томатів, солодкого і гострого перцю зі спеціями.
Викласти рубану цибулю (не сильно густо) на всю піцу. За бажанням, можна додати подрібнений часник. Я розмістила часничок тільки на одній половині тіста.
Рівномірно розподіліть по основі фарш і кукурудзу. У мене фарш в начинці свинячий, але у вас він може бути курячим або яловичим. Це не принципово і залежить від ваших смакових уподобань. Головне, щоб він був м’ясним. ?
Додати на основу ананаси шматочками і шинку кружечками.
Помістити на вільні місця основи солоні огірки, рубані кружечками, а також, посипати по поверхні дрібно подрібнений перць чилі. Цей інгредієнт можете не використовувати, якщо ви не любите або, з яких-небудь причин, не можете їсти гострі страви.
Залишається прикрасити піцу сіточкою з майонезу або соусу тартар.
Посипати попередньо натертим сиром (у мене Радамер). Помістити заготовку для піци в духову шафу і пекти до рум’яного стану, встановивши температуру на 180-200 градусів. Орієнтовний час приготування – не більше 15 хвилин в електричній духовці з верхнім і нижнім теном.
Ароматна домашня піца готова! У такому варіанті начинки присутня цікава солодкість, тонка кислинка, гострота і належна пікантність.
Бракує тільки одного важливого інгредієнта – руколи. Саме рукола додасть страві цікавий горіховий відтінок. Рукколу додавати потрібно поверх готової гарячої піци з фаршем і огірками, безпосередньо перед подачею – щоб зелень не втратила вигляд і форму.
Смачного!
Ароматна піца з руколою і м’ясною начинкою стане ідеальним варіантом для домашнього обіду. Її можна подати до святкового столу, урізноманітнити простою і смачною домашньою випічкою вечерю або перекус. Така класична закуска італійської кухні припаде до смаку всім, так як блюдо дуже ситне, але при цьому, абсолютно легке і нежирне на смак. Для зменшення калорійності раджу замінити майонез на соус песто або нежирну сметанку.
Завершити свій покроковий рецепт з фото я хочу цим відео. Автор теж готує піцу з солоними огірками, хоча і без фаршу. Але головна фішка цього рецепта – швидке тісто для піци без дріжджів.
Домашня піца з фаршем і огірками з такого бездріжджового тіста виходить смачною і тонкою, як в піцерії.