Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста з вершковим соусом порадує господинь швидкістю і простотою приготування, а домочадців – неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю.  Continue reading Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Весняно-літньому сезону притаманна наявністю на наших столах такого овочевого продукту як кабачок. Для приготування ми обираємо, зазвичай, гарні молоді плоди. З ними менше роботи та і відходів майже немає.  Continue reading Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Пікантний розсипчастий вершковий рис з креветками і гострим чилі -перцем точно припаде до смаку любителям легкої та в міру гострої азіатської їжі. Continue reading Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Сьогодні я хочу поділитися з кулінарками простим способом приготування дуже смачних бутербродів. Смачних, але не простих! Вони одночасно мають чотири види намазки. Continue reading Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Малосольні огірки Добові, засолені з часником, зеленню і ягодами ялівця, стануть ідеальним овочевим доповненням до столу, що можна приготувати у будь-яку пору року. Continue reading Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Відкритий пиріг з абрикосами на сметані з карамельною скоринкою – дуже смачний

Запропонований сьогодні відкритий пиріг з абрикосами має смачну хрустку карамельну скоринку. Це дуже красивий в подачі і простий в приготуванні десерт, що порадує ніжним ароматом, пишною текстурою і кисло-солодким смаком. Continue reading Відкритий пиріг з абрикосами на сметані з карамельною скоринкою – дуже смачний

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м’яса, овочевих салатів або закусок. Continue reading Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні

Смачна, запечена у духовці зі сметаною та додатково тушкована в соусі з ягід смородини і вишні, куряча грудка виходить соковита та пікантна. Вона стане ідеальною вишуканою стравою приготовленою нашвидкоруч, яка підійде для свята, романтичної вечері та для звичайної повсякденної трапези. Continue reading Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні

Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою

М’ясо курки корисне, не дуже калорійне, але достатньо поживне. Воно швидко та без клопоту готується як досвідченими господинями, так і початківцями у кулінарній справі. Continue reading Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою