Рецепти на Хелловін 2019 – що приготувати на Хеллоуїн своїми руками швидко та смачно

Хеллоуїн (англ. Halloween чи AllHallows’Eve, а укр. ще й Хелловін, Хелоуїн, Хеловін, Гелловін, Геловін та Відьомська ніч) – так називають ніч напередодні дня Всіх Святих. “А якого числа відзначають Хеллоуїн?” – задаєтеся питанням ви. І що то взагалі за свято таке чудернацьке, а головне, які готувати страви та обирати рецепти на Хелловін? Отже, давайте говорити про все це, але за шором. Continue reading Рецепти на Хелловін 2019 – що приготувати на Хеллоуїн своїми руками швидко та смачно

Вітальні листівки на Хелловін – страшні, прикольні та милі привітання

Начебто тільки вчора настала осінь, а вже й Хеллоуїн (англ. Halloween, Hallowe’en) настає. 🙂 У процесі приготування до цього незвичайного і страшного свята, яке в український мові моє багато варіантів – Хелловін, Хелоуїн, Хеловін, Гелловін, Геловін і навіть Відьомська ніч) кожному з нас стануть в нагоді вітальні листівки або відповідні до теми свята картинки-вітання. Continue reading Вітальні листівки на Хелловін – страшні, прикольні та милі привітання

Меню на Хеллоуїн своїми руками – страшне, смачне, просте та оригінальне

Свято Хелловін – англ. Halloween, Hallowe’en – (в українській мові поширене і таке написання як Хеллоуїн, Хелоуїн, Хеловін, Гелловін, Геловін)  або Відьомська ніч відзначається в нашій країні не так давно. Зародилось воно дуже давно у країнах західної Європи та перекочувало до Америки. Відзначають Хелоуїн напередодні дня Всіх Святих – в ніч на 31 жовтня. Continue reading Меню на Хеллоуїн своїми руками – страшне, смачне, просте та оригінальне

Смажена домашня ковбаса на сковороді – швидко і смачно

В нашій родині справжня домашня ковбаса найбільш улюблена страва. Я і досі пам’ятаю, як в далекому дитинстві ми їздили у село до дідуся з бабусею коли вони різали свиню. Зроблені після цього смачні домашні ковбаски просто не можливо забути. В наш час все простіше, хоча і не так смачно. Не тільки готовий свинячий фарш, але і сиру готову ковбаску легко можна купити у супермаркеті чи на ринку.  Continue reading Смажена домашня ковбаса на сковороді – швидко і смачно

Справжні японські суші з різними начинками в домашніх умовах

А чи знаєте ви, що справжні японські суші можна готувати вдома. За смаком вони не поступатимуться тим, якими ви звикли ласувати у кафе чи ресторані. На приготування суші в домашніх умовах уходить не так багато часу, якщо вже є правильно зварений рис, заправлений рисовим оцтом. Це один з головних етапів, адже від рису залежить, чи будуть суші тримати форму. Далі – справа техніки.  Continue reading Справжні японські суші з різними начинками в домашніх умовах

Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Хтось скаже, що готувати рис дуже просто. Достатньо спочатку врахувати, скільки взято крупи та води і надалі просто дотримуватись правильної технології. Це все вірно і, якщо ви хочете приготувати вдома суші, то правила, щоб зварити рис для суші, будуть незмінні. Скільки ви будете варити рису, насправді, неважливо. Головне, налити саме необхідну кількість води – не менше і не більше. Continue reading Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Розсипчаста пшенична каша на воді – смачна каша в мультиварці

Каша з пшеничної крупи дуже поживна та може бути смачною, якщо її правильно зварити та подати до столу, наприклад, з м’ясною підливою або тушкованими овочами. Це корисний сніданок, який надасть енергії. Багато хто уникає її готувати, бо виходить вона суцільним слизьким комком. Але, навіть не маючи кулінарних талантів, можна зварити пшеничну кашу так, щоб вона була розсипчаста. Цього разу розсипчаста пшенична каша на воді буде варитись у мультиварці. Continue reading Розсипчаста пшенична каша на воді – смачна каша в мультиварці

Смачний хек в клярі смажений на сковороді

Я обожнюю рибу, але наявність великої кількості дрібних кісток в ній не дуже радує. Особливо складно обробляти рибу для малюків, коли потрібно, щоб жодна кісточка не залишилась. Спасінням для мене став хек. У цій рибі дуже мало кісточок, риба має ніжне біле м’ясо і відмінний смак. Сьогодні у нас на столі смачний смажений хека в клярі. Continue reading Смачний хек в клярі смажений на сковороді

Дрібна молода картопля смажена цілою на сковороді з часником і кропом

Багато хто з нас впевнений, що дрібна молода картопля доволі водяниста і її не можна смажити на сковороді. Зараз я спробую розвіяти ці, не маючи під собою підґрунтя, побоювання та розкажу як швидко та смачно приготувати дрібну картошку шляхом смаження у рослинній олії. Завершуючи смаження, прямо на розпеченій сковорідці, ми заправимо страву молодим кропом та ароматним часником. Крім того, розкажу про те, як швидко почистити дрібну молоду картоплю. Освоївши цей спосіб очищення, ви навіть не замастите руки. 🙂 Continue reading Дрібна молода картопля смажена цілою на сковороді з часником і кропом

Мариноване сало в розсолі з оцтом – смачне сало по-закарпатськи

Таку закуску з маринованого сала я спробувала в одному з закарпатських ресторанів. Така ароматна та проста у приготуванні ситна закуска настільки вразила мене своїм смаком, що я познайомилась з шеф-кухарем та дізналась рецепт приготування. Тепер, смачне мариноване сало в розсолі з оцтом готую регулярно вдома. Тепер, без цього оригінального та смачного сала по-закарпатськи не відбувається в нашому домі жодного застілля. Continue reading Мариноване сало в розсолі з оцтом – смачне сало по-закарпатськи