Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачний млинцевий пиріг із грибами та сирно-овочевою начинкою – це ідеальна закуска, яка є прекрасним доповненням м’ясних страв під час святкового застілля. Подавати його можна теплим або холодним. Продовжувати читання Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Тушкована капуста з томатом в сотейнику або в мультиварці

З капусти можна приготувати безліч смачних та корисних страв. Та універсальна страва – це ароматна тушкована капуста. Нею можна доповнити будь-який обід або вечерю, а можна подати до столу як самостійну страву чи в якості соковитого овочевого гарніру до картоплі чи вермішелі. Також ця низькокалорійна страва підходить для тих, хто дотримується дієти та здорового харчування. Продовжувати читання Тушкована капуста з томатом в сотейнику або в мультиварці

Домашні пиріжки з капустою у духовці

Мабуть, нема такої сім’ї, яка не любить смакувати свіжими, ароматними домашніми пиріжками, а начинка зі смачної та корисної капусти подобається і дорослим і дітлахам.
Продовжувати читання Домашні пиріжки з капустою у духовці

Бездріжджові смажені пиріжки з капустою з тіста на кефірі та соді

Пиріжки можна робити як з дріжджами, так і без них. Ми пропонуємо простий смачний рецепт бездріжджових пиріжків з капустою на кефірі. Продовжувати читання Бездріжджові смажені пиріжки з капустою з тіста на кефірі та соді

Дріжджові пиріжки з капустою смажені на сковороді

Цей рецепт смажених пиріжків, безсумнівно, стане в нагоді господиням як в період посту, так і в звичайний час. Дріжджове тісто приготувати можна дуже швидко і пиріжки з нього виходять дуже смачними і легкими як Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з капустою смажені на сковороді

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Завдяки різноманіттю начинок готувати пироги та пиріжки полюбляє більшість господинь, адже таку випічку можна начинити як овочами, так і ягодами, грибами, м’ясом і, навіть, рибою.
Продовжувати читання Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Начинка для млинців з капусти, яєць, рису, м’яса, цибулі і моркви – простий рецепт приготування

Використовуючи цей рецепт, спробуйте приготувати з доступних продуктів (м’ясо, овочі, яйця, рис) ситну і смачну млинцеву начинку. Така начинка дозволить приготувати фаршировані млинці, які можуть виступати як самодостатня друга страва або замінити один з прийомів їжі. Продовжувати читання Начинка для млинців з капусти, яєць, рису, м’яса, цибулі і моркви – простий рецепт приготування