Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Всім господарочкам вже давно відома гастрономічна істина про те, що курка чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами, включаючи, звичайно ж, картоплю і решту овочів. Ми поєднали дані продукти і зробили апетитну курячу страву в духовці. Як готується куряча грудка з картоплею і овочами в духовці демонструє мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі – це ніжна й ароматна перша страва для всієї родини. У моїй родині, це ще й ідеальний варіант для ситної і поживної вечері. Страва проста в приготуванні, готується всього за півгодини і порадує їдців букетом смаків і чудовим ароматом. Рекомендую додавати сушену зелень або овочі – вони додадуть супу з гречки цікавий і пряний смаковий відтінок. Продовжувати читання Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Запечена картопля з грибами та ковбасою – смачна і швидка друга страва

Смачна і ароматна запечена картопля з грибами та ковбасою порадує багатогранністю ароматів і приємним смаком. Страва вкрай проста, бюджетна та швидка в приготуванні, її ароматом наповниться весь будинок! Картопля в духовці готується не більше години і стане хорошим варіантом для повсякденної вечері або недільного обіду. Продовжувати читання Запечена картопля з грибами та ковбасою – смачна і швидка друга страва

Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Не тільки в літній сезон шашликів на природі можна готувати цю дуже смачну і улюблену всіма (ну крім вегетаріанців, звичайно ж) м’ясну страву. М’який та ніжний свинячий шашлик можна готувати по-різному. Наприклад, в нашому кулінарному рецепті розказано про те, як зробити в домашніх умовах шашлик із свинини в фользі запечений в духовці. Продовжувати читання Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Гречка з грибами по-купецьки – поживна і неймовірно проста в приготуванні пісна страва. Вона порадує ситістю, цікавим смаком і легкою структурою – як м’ясоїдів, так і вегетаріанців або людей, які дотримуються посту. Продовжувати читання Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Овочевий суп Мінестроне зі свининою

Класичний Минестроне – це смачний домашній суп з багатою історією. Ця перша страва італійською кухні може бути рибною або м’ясною, овочевою і вегетаріанською. Щоб приготувати такий суп, потрібні лише базові компоненти у вигляді овочів, олії, спецій і круп, а також, фантазія. Продовжувати читання Овочевий суп Мінестроне зі свининою