Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Пропонуємо рецепт тіста для пельменів. Тісто, приготовлене за цим домашнім рецептом виходить дуже смачне, ще і не розварюється. Я б сказала, що це найкраще тісто для пельменів підійде і на вареники. З тіста, приготовленого за цим рецептом я роблю навіть чебуреки.

Продовжувати читання Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки

Якось мені довелося подивитись майстер-клас від англійських кондитерів, на якому було презентовано рецепт листкового тіста. На практиці виявилося, що процес приготування англійського листкового дріжджового тіста досить простий, а випічка з нього виходить дуже смачна, ніжна та повітряна. Зауважу, що й готувати з нього – суцільне задоволення. Отже, раджу зробити в домашніх умовах зробити просте та смачне англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки.  Продовжувати читання Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки

Витяжне тісто Філо – як приготувати тісто Філо в домашніх умовах

Сьогодні в супермаркеті можна запросто купити будь-яку екзотику, в тому числі, й витяжне тісто Філо (filo або phila). Але, коштує воно не дуже дешево. Якщо ви не готові платити за нього, та маєте час і натхнення готувати власними руками, то можна запросто замісити тісто вдома на власній кухні. Для тих, хто не знає що це тісто Філо скажу, що це саме просте прісне тісто, яке саме завдяки особливостям приготування і називають витяжним. Адже, у процесі розкочування його необхідно ще й витягувати в різні боки.  Продовжувати читання Витяжне тісто Філо – як приготувати тісто Філо в домашніх умовах

Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Італійське місто Неаполь славиться своїм ніжним десертом під назвою сфольятелла (Sfogliatella). Це смачні повітряні тістечка, що готуються із тонкого листкового тіста. В якості начинки традиційно використовується сир Рікотта. Пропоную спробувати приготувати італійське листкове тісто для сфольятелле в домашніх умовах. Звісно, процес це кропіткий та доведеться трошки попрацювати. Але можна зробити це тісто заздалегідь та зберігати в морозильній камері до потрібного моменту.  Продовжувати читання Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто

Самий приємний спогад дитинства – запашні та рум’яні пиріжки, що з любов’ю готувала для нас із сестрою бабуся. Здається, я навіть відчуваю той неповторний аромат начинки з ліверу та смаженої капусти, грибів та картоплі, соковитого м’яса та солоденького яблучного повидла. Продовжувати читання Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто

Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками

Шукаючи простий та оригінальний рецепт паски я зупинила свій вибір на цьому італійському рецепті. Мене зацікавив дуже легкий рецепт тіста в поєднанні з різноманітністю начинок і незвичайною формою. Ну просто шикарна великодня паска-вінок. Продовжувати читання Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками

Швидке рідке тісто для піци на кефірі – просте та смачне

Для любителів італійської страви під назвою піца пропонуємо самостійно в домашніх умовах приготувати основу страви – просте, смачне та швидке рідке тісто для піци на кефірі. Продовжувати читання Швидке рідке тісто для піци на кефірі – просте та смачне

Пишне тісто для парових вареників на кефірі та соді

Пишне тісто на кефірі та соді, зроблене за цим рецептом, дозволить вам легко та швидко приготувати смачні, так звані, пишні вареники на пару. Не має значення яку начинку ви оберете, вони завжди вийдуть і будуть дуже смачними. Продовжувати читання Пишне тісто для парових вареників на кефірі та соді

Універсальне тісто для вареників на сметані і воді – м’яке та пластичне

Кожна господиня має свій улюблений рецепт тіста для вареників. Я хочу запропонувати вам свою універсальну версію. Чуму універсальне? Да тому, що до нього підійде будь-яка начинка. І так, буду сьогодні робити тісто для вареників на сметані і воді. Продовжувати читання Універсальне тісто для вареників на сметані і воді – м’яке та пластичне

Зелене тісто для вареників на пару – заведене на кефірі з содою та зі шпинатом

Основа для смачних вареників, пирогів, млинців, пельменей – це правильно замішане тісто. Моє улюблене заняття – це експерименти на кухні. Дуже люблю випробовувати найрізноманітніші рецепти приготування тіста та начинок. Продовжувати читання Зелене тісто для вареників на пару – заведене на кефірі з содою та зі шпинатом