Масляний крем з цукровим сиропом для прикрашання тортів, що добре тримає форму

Цей масляний крем з цукровим сиропом є одним з тих, які називають основний. Поєднавши його з додатковими компонентами, ароматизаторами або харчовими барвниками, ви легко та просто отримаєте той колір чи смак, який вам потрібен. Таким чином, на його основі дуже швидко можна отримати найрізноманітніші та різнокольорові масляні креми, які відмінно підходять не просто для для промащування коржів, але і для  декорування тортів і тістечок.

Продовжувати читання Масляний крем з цукровим сиропом для прикрашання тортів, що добре тримає форму

Основний масляний крем зі згущонкою для тортів та тістечок

Смачний та простий у приготуванні крем із згущеного молока і масла – один з найбільш поширених в застосуванні домашніх кремів. Він входить до п’ятірки масляних кремів які називають “основний”. Його можна назвати і універсальним. Адже масляний крем зі згущонкою частіше за інші використовують для промащення коржів тортів, а також для їх прикраси і декору. Продовжувати читання Основний масляний крем зі згущонкою для тортів та тістечок

Крем франжіпан – масляний мигдальний крем для торта та інших десертів

Такий смачний мигдальний крем на масляній основі у Франції називають франжіпан. Він по праву вважається одним з самих вишуканих варіантів приготування горіхових кремів. Такий масляний мигдальний крем давно і міцно увійшов в наше життя і користується заслуженою популярністю не тільки серед домашніх кондитерів. А хіба ж може бути інакше? Адже класичний французький крем франжіпан приготувати в домашніх умовах дуже просто, та при цьому, він є одним з найсмачніших серед величезної кількості своїх «побратимів». Продовжувати читання Крем франжіпан – масляний мигдальний крем для торта та інших десертів

Масляно-горіховий крем для торта чи тістечок – простий та смачний

Запропонований тут масляно-горіховий крем, зроблено на основі волоських горіхів. В моїй родині його впевнено можна назвати улюбленим всіма. Він підходить для тортів з різними коржами: як для бісквітних, так і для пісочних, медових чи білкових. Зауважу, що приготування смачного масляного крему з горіхами за цим рецептом дозволяє використання різних видів горіхів. Продовжувати читання Масляно-горіховий крем для торта чи тістечок – простий та смачний

Крем Шарлотт класичний – масляний заварний крем без муки і крохмалю для торта та десертів

Крем Шарлотт, так називають класичний масляно-заварний крем для торта до складу якого входять молоко, цукор, яйце. Його приготування просте і його в домашніх умовах до снаги зробити, навіть, кулінарам початківцям. Такий смачний масляний заварний крем, що носить гарне жіноче ім’я, використовують для приготування багатьох видів кондитерських виробів. Густий, блискучий, легкий і повітряний – він добре тримає форму, а отже, гарно прикрасить домашній торт, десерт і будь-яку іншу солодку страву, додавши неповторного та своєрідного смаку. Продовжувати читання Крем Шарлотт класичний – масляний заварний крем без муки і крохмалю для торта та десертів

Масляний крем Гляссе – заварний крем без муки і крахмалу

Масляний крем Гляссе є одним з кращих кулінарних “будматеріалів”. По суті, це смачний заварний крем без муки і крахмалу, що готують тільки на яйцях. Технологія приготування крему Глясе робить його структуру такою, що він добре тримає форму. Ним можна легко та просто малювати на десертах,  створюючи об’ємні візерунки, квіти, і інші елементи солодкого їстівного декору.

Продовжувати читання Масляний крем Гляссе – заварний крем без муки і крахмалу

Масляний вишневий крем для торта, капкейків, тістечок та інших домашніх десертів

Приготувати смачний і одночасно простий масляний вишневий крем для торта в домашніх умовах достатньо просто. Описані тут нескладні, але важливі тонкощі приготування допоможуть вам у цьому. Бісквітні коржі, змащені таким фруктовим кремом, отримують приємну кислинку і неповторний вишневий аромат. Продовжувати читання Масляний вишневий крем для торта, капкейків, тістечок та інших домашніх десертів

Масляний медовий крем для тортів, капкейків, еклерів

Масляний медовий крем для торта – один з найніжніших, самий смачний та унікальний на смак і колір. Це дуже поживний продукт. Масляно-медовий крем має відмінні пластичні якості, а отже, добре тримає форму. Це, безсумнівно, робить його незамінним, при вирівнюванні покриття і бічних поверхонь чи коли потрібно робити різні солодкі кремові прикраси для тортів та різноманітних десертів. Продовжувати читання Масляний медовий крем для тортів, капкейків, еклерів

Масляний шоколадний крем з какао та шоколаду – вирівнювання та прикраси для торта, для капкейків чи еклерів

Більшість з ласунів погодяться, що шоколадні торти найсмачніші з усіх. А важливу роль в створенні такого кулінарного шедевра грає масляний шоколадний крем. Адже саме смачний крем для торта, найчастіше, і є основною складовою смаку і родзинкою солодкої випічки. Продовжувати читання Масляний шоколадний крем з какао та шоколаду – вирівнювання та прикраси для торта, для капкейків чи еклерів

Масляний ванільний крем для торта, капкейків та тістечок

Масляний ванільний крем для тортів – традиційна начинка для домашньої випічки. Він надає домашнім десертам особливий смак і робить їх ще більш бажаними. Правильно зроблений білий ванільний масляний крем є не тільки смачний, але і ніжний та пишний. Він відмінно підходить як для промазки, так і для прикраси торта. Продовжувати читання Масляний ванільний крем для торта, капкейків та тістечок