Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Давайте почастуємо близьких або друзів смачними млинцями з начинкою. Пропонуємо в якості наповнювача для млинців використовувати відварений рис в поєднанні з вареними курячими яйцями і свіжою зеленою цибулею. Така начинка часто робиться для пиріжків. Але ми спростимо процес, адже пекти млинці набагато простіше та швидше ніж морочитися з тістом для пиріжків, і будемо робити ситні та смачні закусочні фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею. Покроково оформлений рецепт з фото проведе вас по “лабіринтах” приготування як тонких млинців на молоці, так і простої, смачної і ситної рисової начинки.

Складові:

  •     яйце куряче – 4-5 штук;
  •     рис відварний – 3/4 склянки;
  •     цибуля зелена – 4-5 пір’я;
  •     молоко – 2 склянки;
  •     борошно – 1 склянка (з гіркою);
  •     цукор – 1 ч. ложка;
  •     сіль – за смаком;
  •     олія рослинна – 3 ст. ложки.

Як приготувати млинці з рисом, яйцем і зеленою цибулею

Начинка – рис, яйце і зелена цибуля – готується дуже просто. Її приготування починаємо з того, що попередньо відварюємо в присолені й воді рис. Потім, промиваємо його під холодною водою та відкидаємо на сито. Також, для начинки відварюємо 2-3 курячих яйця.

Поки відварені інгредієнти начинки охолоджуються, приготуємо тісто для млинців та пожаримо на сковороді тонкі млинці для фарширування.

Щоб замісити млинцеве тісто, розбиваємо в глибоку ємність пару курячих яєць. Підсипає до них цукор і, приблизно, чайну ложку солі. Вливаємо тепле молоко. Інгредієнти, використовуючи міксер або у любий інший зручний для вас спосіб, збиваємо.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

В отриману суміш просіюємо пшеничне борошно. Продовжуємо змішувати, аби в результаті у нас вийшло однорідне млинцеве тісто, в якому немає грудочок.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

У готове тісто для тонких млинців підливаємо рослинну олію. Ще раз перемішуємо.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

На оптимально прогрітій пательні смажимо з двох боків підрум’янені млинці. Складаємо їх стопкою.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Паралельно з випіканням млинців можна готувати рисову начинку. З’єднуємо відварений рис з подрібненими кубиком курячими яйцями. Додаємо подрібнену зелену цибулю. Солимо, за бажанням заправляємо меленим перчиком та перемішуємо.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Підготовлену начинку загортаємо в млинець в формі рулетиків або ковертиків.

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Апетитні та ситні закусочні млинці з рисом, яйцем і цибулею готові!

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею

Фаршировані млинці з рисом, яйцем та зеленою цибулею можна подавати і самі по собі, а можна доповнити сметаною, своїми улюбленими соусами, маринованими салатами або салатами їх свіжих овочів. Всім смачного!

Залишити відповідь