Ягода малина у власному соку з цукром – рецепт як зберегти лікувальні властивості малини на зиму.

Якщо хочете добре зберегти лікувальні властивості малини на зиму, то пропонуємо відмінний спосіб. Пропонуємо освоїти рецепт малини у власному соку з цукром.

Консервування у власному соку – відмінний помічник при застуді в кожному будинку.

Склад домашньої заготовки: 4 кг малини, 1 кг цукру.

Як приготувати малину у власному соку

Свіжу, чисту малину помістити в емальований посуд, пересипаючи цукром.

Малина у власному соку з цукром
Фото. Малина у власному соку з цукром

Витримати 7 годин, малина пустить сік.

Розкласти все по банкам за 2см до горлечка.

Стерилізувати 15 хвилин.

Залишилося закатати, дочекатися повного охолодження і прибрати в комору.

Малина у власному соку з цукром

Консервування у власному соку будь-яких ягід – це простий і легкий спосіб заготівлі на зиму. Ягода малина у власному соку з цукром, зберігши лікувальні властивості, дозволяє взимку готувати не просто смачні і ароматні, а й корисні напої.