Якщо хочете добре зберегти лікувальні властивості малини на зиму, то пропонуємо відмінний спосіб. Пропонуємо освоїти рецепт малини у власному соку з цукром.
Консервування у власному соку – відмінний помічник при застуді в кожному будинку.
Склад домашньої заготовки: 4 кг малини, 1 кг цукру.
Як приготувати малину у власному соку
Свіжу, чисту малину помістити в емальований посуд, пересипаючи цукром.
Витримати 7 годин, малина пустить сік.
Розкласти все по банкам за 2см до горлечка.
Стерилізувати 15 хвилин.
Залишилося закатати, дочекатися повного охолодження і прибрати в комору.
Консервування у власному соку будь-яких ягід – це простий і легкий спосіб заготівлі на зиму. Ягода малина у власному соку з цукром, зберігши лікувальні властивості, дозволяє взимку готувати не просто смачні і ароматні, а й корисні напої.