Як квасити капусту в банках, просте приготування з перцем і морквою – покроковий рецепт з фото.

Капусту можна квасити не тільки в бочках і не тільки з морквою. Ми пропонуємо простий цікавий рецепт закваски капусти з перцем та морквою в банках. Продовжувати читання Як квасити капусту в банках, просте приготування з перцем і морквою – покроковий рецепт з фото.

В’ялена тарань – рецепт з фото як солити тарань в домашніх умовах

Таранька – це смачна рибка, яку дуже люблять їсти з пивом. І щоб кожен раз не доводилося йти та шукати її десь на базарі, можна в’ялити тарань самостійно. До того ж, рецепт зовсім не складний. Продовжувати читання В’ялена тарань – рецепт з фото як солити тарань в домашніх умовах

Швидка квашена капуста без оцту – як приготувати квашену капусту швидкого приготування з морквою і яблуками – рецепт з фото

Є різні способи закваски капусти, і зараз ми пропонуємо швидкий рецепт закваски капусти без оцту з дольками яблук і морквою.  Продовжувати читання Швидка квашена капуста без оцту – як приготувати квашену капусту швидкого приготування з морквою і яблуками – рецепт з фото

Способи заготівлі грибів на зиму. Первинна механічна чистка та обробка грибів

Гриби – це завжди дуже смачно, тому варто їсти їх не тільки в сезон, а і заготовувати на зиму. Зараз ми поговоримо про те, як правильно підготувати грибочки до різних видів заготівлі. Продовжувати читання Способи заготівлі грибів на зиму. Первинна механічна чистка та обробка грибів

Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Закоптити ковбасу можна і вдома. Це не так складно, якщо знати про всі нюанси. Саме про них ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Як заморозити стрілки часнику на зиму і як можна смачно приготувати стрілки часнику

Щоб часник виріс великим та смачним, завжди необхідно обламувати стрілки, які на ньому з’являються. Більшість їх просто викидає, хоча, насправді, вони теж смачні, особливо якщо заморозити їх на зиму. Тому пропонуємо вам простий рецепт заморозки стрілок часнику. Продовжувати читання Як заморозити стрілки часнику на зиму і як можна смачно приготувати стрілки часнику

Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям

Смачна домашня наливка – це набагато краще, ніж різні магазинні настоянки, в яких замість справжніх ягід – хімічні додатки, що шкодять шлунку. Тому якщо на свята ви хочете пригощати своїх друзів смачним, досить міцним алкоголем – пропонуємо простий рецепт вишневої наливки. Продовжувати читання Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям

Чорна смородина перетерта з цукром на зиму

Чорна смородина – це дуже корисна ягода, яка допомагає від безлічі хвороб та покращує імунітет. Тому смородину обов’язково треба заготовувати на зиму.  Продовжувати читання Чорна смородина перетерта з цукром на зиму

Компот з полуниці на зиму без стерилізації – як закатати полуничний компот на зиму – покроковий рецепт з фото

Компот з полуниці – це дуже смачна і корисна заготовка. До того ж, щоб її приготувати, знадобиться приблизно півтори години. А це зовсім небагато, коли мова йде про консервування.

Продовжувати читання Компот з полуниці на зиму без стерилізації – як закатати полуничний компот на зиму – покроковий рецепт з фото