Малосольний кавун – рецепти для гурманів

Важко передбачити заздалегідь, якого смаку вийде малосольний кавун. Рожева м’якоть може практично не відрізнятися за смаком від свіжого кавуна, а діставшись до білої кірки, ви раптово відчуєте смак малосольного огірочка. І лише одне я знаю напевно – той, хто хоч раз спробував малосольний кавун, не забуде цей смак ніколи. Continue reading Малосольний кавун – рецепти для гурманів

Домашній сік з яблук на зиму – рецепт з пастеризацією

Яблучний сік можна готувати з будь-якого сорту яблук, але, для зимових заготовок, краще брати пізньостиглі сорти. Хоча, вони і більш щільні і м’якоті буде більше, але і вітамінів в них так само більше. Завдання лише в тому, щоб зберегти всі ці вітаміни і не розгубити їх у процесі приготування. Continue reading Домашній сік з яблук на зиму – рецепт з пастеризацією

Морквяний сік на зиму – вітаміни круглий рік: рецепт приготування в домашніх умовах

Морквяний сік по праву вважається вітамінною бомбою, і одним з найбільш корисних овочевих соків. У зимовий період, коли вітамінні запаси організму виснажилися, волосся потьмяніло, і нігті стали ламкими, положення врятує морквяний сік. Свіжовичавлений морквяний сік вважається найкориснішим, але на жаль, іноді доводиться жертвувати невеликою частиною вітамінів, щоб підтримувати свій організм цілий рік і консервувати морквяний сік на зиму. Continue reading Морквяний сік на зиму – вітаміни круглий рік: рецепт приготування в домашніх умовах

Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Continue reading Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Continue reading Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Є кілька причин, чому в магазинах не так часто побачиш малосольну мойву. Її частіше продають в замороженому, або копченому вигляді. Звичайно, це трохи дивує, адже малосольна мойва дуже ніжна, смачна і корисна, так в чому секрет, чому її просто не можна купити в магазині? Continue reading Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Річкова риба вимагає особливого поводження та уваги. Навіть при смаженні потрібно добре вичищати річкову рибу, і добре прожарювати з обох сторін. Коли ж йдеться про засолювання, і приготування без термічної обробки, потрібно бути ще більш уважним. Малосольна щука дуже смачна і корисна, її можна використовувати як закуску, або просто покласти на шматочок хліба. Continue reading Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто

Врожаї червоної смородини бувають значними, тому варто звернути увагу на цю ягоду при приготуванні вітамінних напоїв. Сьогодні ми поспішаємо вам запропонувати добірку рецептів морсів з червоної смородини. У хід йдуть як свіжі плоди, так і заморожені. Continue reading Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто

Желе з брусниці: дивовижний і простий десерт на зиму

Свіжі ягоди брусниці практично неїстівні. Ні, їсти їх можна, але вони настільки кислі, що радості це принесе не багато. А якщо у вас виразка, або гастрит, то така дегустація може погано закінчитися. Але в переробленому вигляді брусниця втрачає зайву кислотність, залишаючи приємну кислинку і лісовий аромат свіжих ягід. Особливо добре те, що брусниця не боїться теплової обробки. З неї можна робити прекрасні заготовки, і взимку радувати себе різноманітними десертами. Continue reading Желе з брусниці: дивовижний і простий десерт на зиму

Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь

Натуральний виноградний сік містить в собі таку кількість корисних речовин і елементів, яка може зрівнятися з справжніми лікарськими препаратами. У зв’язку з чим, багато соку пити не можна, але можна приготувати з соку виноградний морс. Continue reading Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь