Домашнє бурштинове абрикосове варення часточками і з кісточками

Янтарне абрикосове варення з ядрами – найулюбленіше варення в нашій родині. Варимо його щороку в великих кількостях. Частину залишаємо собі, а також роздаровує рідним і друзям. Continue reading Домашнє бурштинове абрикосове варення часточками і з кісточками

Дуже смачна класична квашена капуста на зиму

«Хороша капустка, російська закуска: і подати не соромно, і з’їдять – не шкода!» – говорить народна мудрість. Але щоб і справді не соромно було подати до столу це традиційне частування, квасити будемо за перевіреним класичним рецептом, саме так, як це споконвіку робили наші бабусі. Continue reading Дуже смачна класична квашена капуста на зиму

Як правильно засушити троянди в домашніх умовах: сушені квіти і пелюстки

Шматочки вати також відмінно вбирають вологу, тому для сушіння квітів можна використовувати і її. Всі пелюстки рослини акуратно обкладають невеликими шматочками даного матеріалу так, щоб всі вони виявилися розділеними. Continue reading Як правильно засушити троянди в домашніх умовах: сушені квіти і пелюстки

Просте варення з дині і аличі на зиму

Я люблю оригінальні варення, в яких можна поєднувати незвичайні інгредієнти, створюючи унікальний смак. Саме варення з дині і аличі було гідно оцінене і є найулюбленішим в нашій родині. Continue reading Просте варення з дині і аличі на зиму

Консервований хрін з буряком

Люблю, знаєте, взимку готувати холодець. А який холодець без хрону. Звичайно продається консервований хрін з буряком в баночках в супермаркетах, але повірте, це зовсім не те, що вдасться приготувати дома. По-перше, ви будете знати з чого він зроблений. Continue reading Консервований хрін з буряком

Капуста маринована з буряком і морквою швидкого приготування в банках

Смачна хрустка капуста рожевого кольору, маринована з буряком і морквою – це проста і корисна прикраса столу. Її можна подати до будь-якого гарніру або використовувати в салатах. Приємний рожевий відтінок досягається за допомогою натурального барвника – буряка. Continue reading Капуста маринована з буряком і морквою швидкого приготування в банках

Простий рецепт маринованого перцю без стерилізації

У зимовий період вдалим доповненням до улюблених страв стане маринований болгарський перець. Сьогодні пропоную свій перевірений і простий рецепт маринованого перцю. Цю домашню заготовку оцінять любителі кисло-солоної смакової гами. Continue reading Простий рецепт маринованого перцю без стерилізації

Дуже смачне лечо з огірків і перцю з помідорами

Цей рецепт мені дала бабуся і сказала: “Ось вийдеш заміж внучка, чоловіка свого годуй всім, а особливо цим лечо, ніколи від тебе не піде”. І дійсно, ми з чоловіком живемо вже 15 років, і він постійно просить мене робити це дуже смачне лечо за рецептом моєї бабусі. 😉 Continue reading Дуже смачне лечо з огірків і перцю з помідорами

Компот з чорносливу: добірка рецептів смачного напою – як зварити компот зі свіжого і сушеного чорносливу

Зазвичай під чорносливом ми розуміємо сухофрукти зі слив, але насправді існує спеціальний сорт «Чорнослив», який спеціально виведений для сушки і в’ялення. У свіжому вигляді чорнослив дуже солодкий і соковитий. Continue reading Компот з чорносливу: добірка рецептів смачного напою – як зварити компот зі свіжого і сушеного чорносливу