Яблучне повидло без цукру на зиму: як варити повидло з яблук – мінімум калорій, максимум смаку та користі.

Приготувати в домашніх умовах таке чудове повидло з яблук без цукру, Вам допоможе наш простий рецепт заготовки – смачної і вподобаної багатьма господинями. Без зайвих слів переходимо до рецепту приготування. Продовжувати читання Яблучне повидло без цукру на зиму: як варити повидло з яблук – мінімум калорій, максимум смаку та користі.

Домашня консервована кукурудза в банці – як консервувати кукурудзу на зиму.

Якщо Вам подобається відварена молода кукурудза, то обов’язково приготуйте цей рецепт і, солодкі качани консервовані на зиму, нагадають Вам улюблений смак літа холодною зимою. Домашня заготовка кукурудзи в такому вигляді, практично, не відрізняє її від свіжо-відвареної. Продовжувати читання Домашня консервована кукурудза в банці – як консервувати кукурудзу на зиму.

Ріпа солона – дуже легкий рецепт приготування смачної солоної ріпи всього за два тижні.

Заготовки з ріпи на зиму сьогодні роблять рідко які господині. А на питання: “Що можна приготувати з ріпи?” – більшість просто не знайде відповіді. Пропоную заповнити прогалину і освоїти консервування цього чудесного коренеплоду. Він виходить солодкувато-солоний з легкою гіркуватістю. Продовжувати читання Ріпа солона – дуже легкий рецепт приготування смачної солоної ріпи всього за два тижні.

Гарбузове варення на зиму – як приготувати варення з гарбуза в домашніх умовах просто.

Варення з гарбуза можна сміливо віднести до таких, які називають: саме саме саме – красиве, смачне і корисне. Далеко не кожна господиня вміє варити гарбузове варення, оскільки, гарбуз є овочем. А у нас, останнім часом, з таким солодкими заготовками, в основному, асоціюють ягоди і фрукти. Продовжувати читання Гарбузове варення на зиму – як приготувати варення з гарбуза в домашніх умовах просто.

Маринована кукурудза в качанах – домашній рецепт як зберегти кукурудзу в качанах на зиму.

Солодка кукурудза по-болгарськи або маринована кукурудза в качанах на зиму готується з солодких і ніжних культурних сортів. Для цієї заготовки також можна використовувати і більш тверду кормову кукурудзу, але тоді вона береться дуже дуже молода. Продовжувати читання Маринована кукурудза в качанах – домашній рецепт як зберегти кукурудзу в качанах на зиму.

Як варити компот з шипшини на зиму – смачний і корисний домашній рецепт.

Не знаєте як зварити компот з шипшини на зиму? Трохи витрачених зусиль протягом двох днів і, смачний і корисний домашній напій, протягом зими підтримуватиме імунітет всієї Вашої родини тоді, коли Ви просто втамовуватимете спрагу. Рецепт простий, хоч і розтягнутий у часі. Але в результаті отримуєте не просту домашню заготовку, а десерт, плюс засіб для підтримки здоров’я сім’ї. Продовжувати читання Як варити компот з шипшини на зиму – смачний і корисний домашній рецепт.

Як варити варення з шипшини на зиму – корисний і простий рецепт варення.

Варення з шипшини – найкраща і багата вітамінами домашня заготовка на зиму. Зробити його не дуже складно, але потрібна деяка старанність в частині попередньої підготовки шипшини. Продовжувати читання Як варити варення з шипшини на зиму – корисний і простий рецепт варення.

Малосольний часник зубками – рецепт смачної заготовки з часнику на зиму.

Пропоную рецепт – малосольного часнику зубками – відмінної заготовки для любителів пікантного смаку цієї рослини. З’їсти зубчик-другий у мене не проти навіть діти. Знайшла для себе зовсім не складний і смачний домашній рецепт заготовки часнику на зиму. Ділюся їм з іншими господинями. Продовжувати читання Малосольний часник зубками – рецепт смачної заготовки з часнику на зиму.

Маринований часник на зиму зубчиками – рецепт як замаринувати часник смачно.

Часник маринований зубчиками – відмінна домашня заготовка на зиму для вживання в якості пікантної і гострої закуски. Ще одна, незаперечна перевага рецепта – заготовка не вимагає герметичної закупорки. Продовжувати читання Маринований часник на зиму зубчиками – рецепт як замаринувати часник смачно.

Як засолити зелену цибулю – просто заготовляємо зелену цибулю на зиму.

Заготівля зеленої цибулі на зиму робиться навесні, коли пір’я ще молоді і соковиті. Пізніше вони постаріють, посохнуть і зів’януть. Тому, саме в цей період бажано знати як зберегти зелену цибулю на зиму. Продовжувати читання Як засолити зелену цибулю – просто заготовляємо зелену цибулю на зиму.