Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Особливість царського варення з аґрусами полягає в тому, що в десь в половині ягідок можна зустріти волоські горіхи. Вони додають цікавий присмак, а також стають сюрпризом для тих, хто їсть цю страву вперше. Тому якщо ви хочете побалувати себе чимось неймовірно смачним та цікавим – пропонуємо вам рецепт царського варення з аґрусу з горіхами. Продовжувати читання Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Як зварити варення з зеленого агрусу на зиму: 2 рецепта – царське варення з горілкою і заготівля агрусу з горіхами

Варення з  аґрусу можна варити різними способами. Навіть, використовуючи горілку. У нас є 2 простих і цікавих рецепта, які можна використати, щоб приготувати чудові смаколики, які стануть окрасою столу та смакуватимуть до чаю. Продовжувати читання Як зварити варення з зеленого агрусу на зиму: 2 рецепта – царське варення з горілкою і заготівля агрусу з горіхами

Як зварити варення з чорного агрусу – рецепт імператорського варення

Чорний аґрус – це не просто смачна ягода, а справжня вітамінна бомба. В ньому дуже багато корисних речовин, які позитивно впливають на організм. Тому такі ягоди обов’язково треба заготовлювати на зиму. Пропонуємо рецепт імператорського варення з чорного аґрусу. Він допоможе зробити неймовірно корисну і дуже смачну заготовку. Продовжувати читання Як зварити варення з чорного агрусу – рецепт імператорського варення

Домашнє корисне варення з агрусу. Рецепт, як варити варення з агрусу.

Аґрус – це дуже корисна і смачна ягода. Тому з нього обов’язково треба готувати цікаві страви. Наприклад – варити варення по нашому простому рецепту. Продовжувати читання Домашнє корисне варення з агрусу. Рецепт, як варити варення з агрусу.

Незвичайне домашнє смарагдове варення з агрусу – приготування варення.

Для того щоб приготувати незвичайне смарагдове варення з агрусу використовуємо дещо не дозрілі ягоди. Ідеально, якщо вони будуть мати приблизно однаковий розмір. Продовжувати читання Незвичайне домашнє смарагдове варення з агрусу – приготування варення.

Старовинний рецепт – смачне і корисне варення з агрусу з соком лимона.

Чарівний смак варення, приготованого по старовинному рецепту наших бабусь, здивує навіть найвибагливіших гурманів. Продовжувати читання Старовинний рецепт – смачне і корисне варення з агрусу з соком лимона.

Старовинний рецепт агрусового варення з горілкою – перевірений рецепт на зиму.

Старовинні рецепти відрізняються тим, що вони перевірені роками. І готували по ним ще наші бабусі і прабабусі. Агрусове варення з горілкою належить до таких перевірених рецептів. Продовжувати читання Старовинний рецепт агрусового варення з горілкою – перевірений рецепт на зиму.

Варення з червоного агрусу – найсмачніші рецепти з агрусу на зиму

Аґрус (крижовник) – невеликий чагарник, гілки якого, в більшості випадків, покриті гострими шипами. Ягоди досить великі, з щільною шкіркою. Колір плодів може бути золотисто-жовтим, смарагдово-зеленим, зелено-бордовим, червоним і чорним. Смакові характеристики ягід агрусу дуже високі. Плоди такого невибагливого на вигляд чагарника мають приємний насичений кисло-солодкий смак, а зимові заготовки з агрусу дуже популярні. Продовжувати читання Варення з червоного агрусу – найсмачніші рецепти з агрусу на зиму