Морс з помідор на зиму – два рецепта домашнього томатного морсу

Морс – це дуже корисний і смачний напій. Тому пропонуємо вам два прості рецепти приготування морсу з томатів. Продовжувати читання Морс з помідор на зиму – два рецепта домашнього томатного морсу

Брусничний морс – літня свіжість на зиму: як приготувати морс з брусниці в домашніх умовах

Брусниця має безліч корисних властивостей, але на жаль, територія її розповсюдження досить невелика. Найчастіше ми можемо бачити ці корисні ягоди не в лісі, не на ринку, а в супермаркеті, у відділі замороженої продукції. Однак, журиться не варто, адже заморозка ніяк не шкодить ягодам і морс з брусниці, навіть якщо вона була заморожена, виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжої. Продовжувати читання Брусничний морс – літня свіжість на зиму: як приготувати морс з брусниці в домашніх умовах

Як зробити морс з журавлини – класичний рецепт заготовки журавлинного морсу в домашніх умовах на зиму

Морс з журавлини (рос. клюква) незвично корисний в будь-який час року. Він володіє не тільки протизапальний ефект, але і сприяє експресії генів. Це означає, що речовини, які містяться в журавлині, корисні жінкам і дітям. Вони на клітинному рівні покращують роботу організму, роблячи його сильніше, здоровіше і краще. Ну а приємний кисло-солодкий смак журавлини і зовсім не потребує реклами. Продовжувати читання Як зробити морс з журавлини – класичний рецепт заготовки журавлинного морсу в домашніх умовах на зиму

Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку

Морс – це поєднання цукрового сиропу і свіжовичавленого ягідного або фруктового соків. Щоб напій був максимально насичений вітамінами, сік додають в уже злегка остиглий сироп. Це варіант приготування за класичною технологією. Ми ж в цій статті спробуємо розповісти і про інші способи приготування морсу. В якості основного інгредієнта будемо використовувати обліпиху. Продовжувати читання Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку

Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто

Врожаї червоної смородини бувають значними, тому варто звернути увагу на цю ягоду при приготуванні вітамінних напоїв. Сьогодні ми поспішаємо вам запропонувати добірку рецептів морсів з червоної смородини. У хід йдуть як свіжі плоди, так і заморожені. Продовжувати читання Морс із червоної смородини – як приготувати смачний і корисний морс з смородини швидко і просто

Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь

Натуральний виноградний сік містить в собі таку кількість корисних речовин і елементів, яка може зрівнятися з справжніми лікарськими препаратами. У зв’язку з чим, багато соку пити не можна, але можна приготувати з соку виноградний морс. Продовжувати читання Як приготувати смачний морс з винограду на зиму, і в чому його користь

Ароматний морс з чорної смородини на зиму – класичний рецепт домашнього морсу

Морс з чорної смородини – це дивовижна можливість зберегти до зими аромат цієї прекрасної ягоди. Багато варять зі смородини варення, желе, або компотів. Так, вони дуже смачні, і корисні, але запаху у них немає. Можна було б почати турбуватися, але навіщо, якщо є можливість зберегти на зиму і смак, і користь, і аромат. Продовжувати читання Ароматний морс з чорної смородини на зиму – класичний рецепт домашнього морсу

Вітамінний морс з жимолості: рецепт приготування в домашніх умовах і заготівля на зиму

Дехто вирощує жимолость в своєму саду, як декоративний чагарник, але все більше людей дізнається про користь цих ягід, і відповідно, про способи їх вживання. Ягоди жимолості широко застосовуються в кулінарії і народній медицині, і питання лише в тому, як зберегти користь цих плодів на зиму. Продовжувати читання Вітамінний морс з жимолості: рецепт приготування в домашніх умовах і заготівля на зиму