Слабосолоний оселедець: добірка кращих рецептів приготування – як самостійно засолити оселедець в домашніх умовах

Оселедець – недорога і дуже смачна рибка. Особливо вона хороша в солоному і маринованому вигляді. Така нехитра страва частенько красується на столах навіть найбільш урочистих заходів. Продовжувати читання Слабосолоний оселедець: добірка кращих рецептів приготування – як самостійно засолити оселедець в домашніх умовах

Малосольний лосось – два прості рецепти засолу

Лосось є природним антидепресантом, знижує рівень цукру в крові і покращує обмін речовин. Людям з ослабленим імунітетом і дітям, дуже рекомендується ввести в свій раціон лосося. Продовжувати читання Малосольний лосось – два прості рецепти засолу

Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна червона риба – чудова закуска, годі й казати. Але ціна на такі види як форель, сьомга, кета досить кусюча для пересічного обивателя. А чому б не звернути увагу на горбушу? Так-так, ця риба хоч і здається на перший погляд сухуватою, при засолюванні практично не відрізняється від дорогих сортів. Продовжувати читання Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах

Для засолювання потрібно брати свіжу, охолоджену рибу, яка не зазнала заморожування. Вона більш соковита, жирна і смачна. Нічого страшного не станеться і в тому разі, якщо ви використаєте вже заморожену рибу. Продовжувати читання Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах

Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Продовжувати читання Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Є кілька причин, чому в магазинах не так часто побачиш малосольну мойву. Її частіше продають в замороженому, або копченому вигляді. Звичайно, це трохи дивує, адже малосольна мойва дуже ніжна, смачна і корисна, так в чому секрет, чому її просто не можна купити в магазині? Продовжувати читання Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Річкова риба вимагає особливого поводження та уваги. Навіть при смаженні потрібно добре вичищати річкову рибу, і добре прожарювати з обох сторін. Коли ж йдеться про засолювання, і приготування без термічної обробки, потрібно бути ще більш уважним. Малосольна щука дуже смачна і корисна, її можна використовувати як закуску, або просто покласти на шматочок хліба. Продовжувати читання Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Малосольна хамса – два смачних рецепта домашнього посолу

Хамсу по іншому називають європейським анчоусом. Ця дрібна морська рибка має ніжне м’ясо і більшу жирність, ніж у її родичів. Малосольну хамсу додають в салати, кладуть на піцу, і краще, якщо це малосольная хамса домашнього посолу. Продовжувати читання Малосольна хамса – два смачних рецепта домашнього посолу

Малосольна осетрина – царська закуска своїми руками

Малосольний осетер вважається делікатесом, і в магазинах, як правило, ціни на малосольну, або копчену осетрину зашкалюють. Так, свіжий, або заморожений осетер теж не дешевий, але все ж, при самостійному засолюванні риби, ви будете впевнені в свіжості риби. Продовжувати читання Малосольна осетрина – царська закуска своїми руками