Сушена червона горобина – як сушити ягоди в домашніх умовах правильно: в духовці, електросушарці або природною сушкою.

Ягідки червоної горобини у свіжому вигляді мають кислий, гіркий і терпкий смак. Але, якщо їх правильно заготовити, то отримаємо безліч смачних і корисних страв. Сьогодні поговоримо про засушування червоної горобини. У такому вигляді ви гарантовано будете постачати свій організм цілющими компонентами цілий рік. Ягода має складний хімічний склад, тому вона популярна у багатьох народів Європи. Вона містить вітаміни, мікроелементи, пектин, органічні кислоти, ефірну олію та іще багато інших потрібних людині компонентів. Засушування червоної горобини запобігає псуванню продукту й надійно зберігає властивості ягоди. Після джему і варення, це найпоширеніший спосіб зберігання цього яскравого представника зеленої аптеки.

Продовжувати читання Сушена червона горобина – як сушити ягоди в домашніх умовах правильно: в духовці, електросушарці або природною сушкою.

Брусниця сушена – корисна заготівля з брусниці на зиму без цукру

Брусниця – це одна з найкорисніших ягід, тому її треба їсти не тільки в сезон, а і весь рік. Щоб це зробити, достатньо лишень засушити ягоди. Продовжувати читання Брусниця сушена – корисна заготівля з брусниці на зиму без цукру

Сушений глід – рецепт як сушити глід правильно, щоб плоди зберегли корисні властивості.

Глід – це дуже корисні ягоди, які допомагають від безлічі хвороб. Тому його завжди треба мати під рукою. Але щоб глід не зіпсувався, необхідно знати, як його правильно сушити. Продовжувати читання Сушений глід – рецепт як сушити глід правильно, щоб плоди зберегли корисні властивості.

Сушений барбарис – рецепт приготування на зиму в домашніх умовах, максимально зберігає склад і корисні властивості барбарису.

У сушеному барбарисі максимально зберігаються всі корисні властивості ягоди. Хтось може запитати: “Чим корисний барбарис?” Стиглі, запашні кисленькі ягідки не тільки мають пікантний смак, але і дуже багаті різними вітамінами. Плоди багаті вітаміном С, який зміцнить Ваш імунітет взимку. Продовжувати читання Сушений барбарис – рецепт приготування на зиму в домашніх умовах, максимально зберігає склад і корисні властивості барбарису.

В’ялені ягоди червоної горобини – технологія в’ялення ягід горобини в домашніх умовах.

В’ялення ягід – один з простих способів заготовки корисних плодів на зиму. А в’ялена і суха червоноплідна горобина, про корисні властивості якої здавна знали наші предки, один з найсмачніших, екологічних і не хімічних варіантів зміцнення імунітету. Якщо годувати такими сухими вітамінами сім’ю протягом зими, то “аптечні” вітаміни Вам, напевно не знадобляться. Продовжувати читання В’ялені ягоди червоної горобини – технологія в’ялення ягід горобини в домашніх умовах.

Чорниця сушена – рецепт як сушити ягоди чорниці на зиму в домашніх умовах.

Залізо, яке міститься в сушених ягодах чорниці, дуже добре засвоюється організмом, тому їх часто використовують у фармакології і народній медицині. Продовжувати читання Чорниця сушена – рецепт як сушити ягоди чорниці на зиму в домашніх умовах.

Вишня в’ялена в домашніх умовах – рецепт заготовки на зиму.

Смачна в’ялена вишенька, в домашніх умовах заготовлюється дуже просто. Дивіться рецепт приготування нижче. Продовжувати читання Вишня в’ялена в домашніх умовах – рецепт заготовки на зиму.

Солодка сушена Вишня – корисний домашній рецепт для збереження корисних властивостей вишні.

Сушіння – найпростіший спосіб зберегти корисні властивості вишні. Особливо смачно і корисно їсти сушену вишню взимку і навесні, коли корисних продуктів і вітамінів вже не не так багато. Продовжувати читання Солодка сушена Вишня – корисний домашній рецепт для збереження корисних властивостей вишні.

Приготування цукатів з вишні в домашніх умовах – простий і швидкий рецепт.

Досить простий рецепт приготування цукатів з вишні, який займе менше часу ніж класичний спосіб. Продовжувати читання Приготування цукатів з вишні в домашніх умовах – простий і швидкий рецепт.

Цукати з вишні – рецепт. Як зробити вишневі цукати на зиму в домашніх умовах.

Цукати вимагають тривалого часу приготування, хоча сам рецепт дуже простий. Зробити смачні вишневі цукати не складе великих труднощів. Дивіться рецепт нижче. Продовжувати читання Цукати з вишні – рецепт. Як зробити вишневі цукати на зиму в домашніх умовах.